Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak nem hiányzik a youtube blackpill streamek hőskora?
A lezárás kezdete és 2021 novembere közötti időszakról beszélek. Ebben az időszakban gyakorlatilag minden héten volt valamilyen két órás betelefonálós blackpill műsor, amik a szituáció földrajzilag és a streamer személyét illetően különböző szemszögekből mutatták be.
Ilyen streamerekre gondolok, mint FaceANDLMS, based pluto, First(incelmatics), mgtow dictionary, darkcel podcast, wheat waffles, Fate Embraces all, blackpill 2021, Medicann blackpill. Bár ő személyesen nem streamelt, de gyakran rakott fel videót incel TV is.
Mostanában ezek a streamek mintha teljesen eltűntek volna. Kb havonta van egy ilyen stream, de az is inkább unalmas beszélgetés az aktuálpolitikáról(Ukrajna) meg a sci fi könyvekről.
Mi történt November óta, hogy mindenki otthagyta a manoszférát?
Ha nem vagy incel, ne válaszolj.
8: Én is ettől féltem. Sajnos tényleg úgy tűnik, hogy ez csak egy youtube trend volt a lezárások alatt. Amint vége lett a covidnak, vége lett a stremeknek is.
A gond az, hogy a lezárások előtti világ, amikor még Tinderen randikat tudtam leszervezni béna kövér csajokkal, nem jött vissza, ahogy a szórakozóhelyeken is férfitöbblet van továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!