Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknak nem hiányzik a youtube blackpill streamek hőskora?

Figyelt kérdés

A lezárás kezdete és 2021 novembere közötti időszakról beszélek. Ebben az időszakban gyakorlatilag minden héten volt valamilyen két órás betelefonálós blackpill műsor, amik a szituáció földrajzilag és a streamer személyét illetően különböző szemszögekből mutatták be.

Ilyen streamerekre gondolok, mint FaceANDLMS, based pluto, First(incelmatics), mgtow dictionary, darkcel podcast, wheat waffles, Fate Embraces all, blackpill 2021, Medicann blackpill. Bár ő személyesen nem streamelt, de gyakran rakott fel videót incel TV is.

Mostanában ezek a streamek mintha teljesen eltűntek volna. Kb havonta van egy ilyen stream, de az is inkább unalmas beszélgetés az aktuálpolitikáról(Ukrajna) meg a sci fi könyvekről.

Mi történt November óta, hogy mindenki otthagyta a manoszférát?

Ha nem vagy incel, ne válaszolj.

2022. márc. 22. 22:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
45%

19

Erre én is gondoltam és teljesen ésszerűnek tűnik azt figyelembe véve, hogy az incelprobléma mennyire elterjedt már.

Mondjuk az incelproblémát a járvány is felerősítette, sok átlagos külsejű srác is az lett, nem csak a csúnyák mert egyrészt nehezebb lett ismerkedni a lezárások miatt, másreszt az emberek kedve is elment valamelyes a kilátástalanság miatt, sokan mentális problémákkal küszködtek az izoláció és félelemkeltés miatt.

A két év alatt nagyjából minden áthelyeződött az online térbe, így a társkeresés is. Ügyesen átszervezték az összes nagyobb randioltalt likeolos és matchelős oldallá (apropó a legnagyobb ilyen oldalaknak ugyanaz a cég a tulajdonosa!!!) amivel a nők felszínességét ugrasztották meg, mert úgy állnak a pasikereséshez mint ruhavásárláshoz például, amelyik külsőre a legjobb azt választják. Sajnos, és hangsúlyozom sajnos ezzel nem csak a népességcsökkenést akarják elérni hanem egyfajta génállomány javítást is, tehát csak a legszebb emberek szaporodása által (a Tinder tökéletes erre mert azt ülteti a fejükbe a nőknek, hogy csak azok a férfiak érnek valamit akik a fotókon a legjobban néznek ki). Értelemszerűen a belsőnek, érzelmeknek már nincs semmi súlya, egy régi letűnt rendszer legendái már. A mai rendszer egy disztópikus, természetes szelekciós rendszer amely valóban a nők manipulálhatóságár használja fel a népesedés szabályozására mindenféle promózásával mint szex, karrier, függetlenség, 66 féle szexuális orientáció, abortusz, szingliseg, családutálat, homoszexualitás stb. Tehát több téren megy a manipulació, az incelprobléma csupán egy vetülete az egésznek. Aztán ott az orosz-ukrán háború amelyet az oroszok egy spirituális csatának fognak fel a Nyugattal szemben, részben ezen sötét erők miatt amelyek vezérlik azt.

2022. márc. 26. 09:00
 22/22 anonim ***** válasza:

Itt is van a konteózás tökéletes példája. Adott egy teljesen valós probléma, aminek én az elszenvedője vagyok. A világ igazságtalanságának a rossz oldalán állva kiszolgáltatottá és válok és fogékony leszek a manipulációra. Aki engem manipulálni akar, annak nincs más dolga, mint megkeresni azt az érdekcsoportot, aki - legalább látszólag - nyer az én veszteségemen, és azt mondani, hogy ezt ő csinálja, szándékosan, és így akar engem manipulálni. Meg persze, hogy én nem tehetek semmiről.

Le akarom rohanni Ukrajnát, mert nem bírom elviselni, hogy lassan elveszítem a kontrollt a volt szovjetúnió második legnagyobb tagállama és egyetlen tengeri kijárata felett? Ki áll közém és a terveim közé? A nyugat! Mit kell tennem? Meg kell keresnem azokat az embereket, akik a nyugati liberalizmusnak valamilyen szinten elszenvedői, és mantrázni nekik, hogy az ő szenvedésük a nyugat SZÁNDÉKOS és eltitkolt CÉLJA. Ezután már bármit be tudok magyarázni, sokkal könnyebben befogadják, és így tudom belső ellentétekkel gyengíteni az ellenfelemet.

Ki akarom teljesíteni a hatalmamat Magyarország felett, és végleg le akarok számolni minden ellenfelemmel? Ki áll az utamban? Az EU. Nincs más dolgom, csak betriggerelni a kelet-európai ember nyugattal szembeni kisebbrendűségi érzését, és megmagyarázni, hogy a Brüsszel el akar nyomni, és ki akar használni bennünket.

A lényeg, hogy megtaláljam a közös áldozat szerepét az illetővel, és akkor már bajtársak leszünk, és mindente elhisz nekem, hiszen egy hajóban evezünk és áldozatok vagyunk.

Innentől már az sem gond, ha "bezzeg Amerika Irakban..." narratívámmal amúgy elismerem, hogy minimum ugyanazt csinálom, mint Amerika Irakban, az emberek mégis azt hiszik, hogy én vagyok az áldozat. Ahogy azt is elismerem, hogy elnyomni másokat és a hatalmi fölénnyel visszaélni rossz dolog, mégis simán elfogadják nekem, hogy az ellenzéki jelöltnek nincs szereplési lehetősége (bocs: 5 perc van) a közmédiában - hogy csak egy példát mondjak. Zseniális...

Adott egy nagyon komplex, összetett rendszer: a társadalom. Ez a rendszer raádásul nagyon gyorsan, nagyon nagy változáson ment keresztül, aminek a hatásait még csak elemezgetni lehet. Elképesztően bonyolult koktél ez, aminek végtelen sokáig lehet sorolni az összetevőit: globalizáció, digitalizáció, felgyorsult tempó, kulturális keveredés, túlingerlés, alulszocializáltság, globális problémák keltette szorongás, társadalmi fiútöbble stb - és mindezek nagyon kusza egymásra hatása. Ennek a helyzetnek van egy csomó nyertese és vesztese is.

A helyzet megszenvedőinek egy speciális alcsoportja nevezi magát incelnek. Az ő problémájuk, hogy az ő gyengeségeik és erősségeik pont úgy csoportosulnak, hogy a párkeresésben erős - szerintük behozhatatlan - hátrányba kerültek, és nem tudnak alkalmazkodni. Ez igazságtalan. Mintha egy autóversenyből hirtelen kivettük volna a terepes részeket, és ellehetetlenítettük volna a terepjárókat, és előnybe helyeztük volna a sportautókat.

Ezt az igazságtalanságot kihasználva rettentő fogékonnyá tehetők ezek az emberek. Csak azt kell nekik mondani, hogy valaki céllal és szándékosan alakította így a versenyt. Ezután már bármilyen idióta magyarázatot be lehet adni - népesség csökkentés, tökömtudja -, a lényeg, hogy a kényelmes áldozatszerep meglegyen. A nők buták és manipulálhatók, a "chadek" aljasak és primitívek, a háttérben meg gonosz erők mozogank. Az incel pedig a vétlen áldozat.

Ettől még tényleg úgy gondolom, hogy az incelek áldozatai egy rendszernek, csak éppen ez a rendszernek nem célja, hanem mellékhatása. Bármilyen változás egy rendszerben valakinek előnyös, valakinek előnytelen. Sajnos ilyen az élet: ha nem tudunk alkalmazkodni, rábasztunk. Ugyanakkor rábaszni úgy is lehet, hogy nekünk konkrétan senki nem akart rosszat.

Ettől még hülyeség azt gondolni, hogy aki azt duruzsolja a fülembe, amit hallani szeretnék, az nem azért történik, hogy éppen ő használjon fel a saját céljaira. Ha valaki nagyon hangosan keresi, hogy ki fingott, valószínűleg éppen ő volt az. Ha valaki sötét erőket emleget neked, és manipulációt, ezzel érezhetően szembe akar állítani engem a saját környeztemmel, akkor azért minimum érdemes lenne feltenni néhány kérdést, hogy nem-e éppen ő fing és a sötét erő gazdája.

2022. márc. 26. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!