Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy "incel" vagyok?
Van egy kis időm reflektálni. Tehát csapjunk is bele a lecsóba.
- "Társkeresőn próbálkozol? Mert élőben édes kevés." Ha azt írtam volna, hogy csak társkeresőzök, megkaptam volna, hogy a személyes találkozásnál nincs jobb. Akkor most mi? :D Az igazságos világba vetett hit, mint kognitív torzítás remekül megmutatkozik ebben a válaszban.
- "A ruha hegyek nagyon nem vonzóak egy nőnek sem, és pláne nem neked." Ez a mondat pedig kontextusában értelmezhetetlen.
- "Te kurvára nem vagy incel! Ez felejtsd el! Nem vagy vonzó a nőknek, ezért neked nehezebb. Ezt el kell fogadni. Legyél türelemmel." Azt hiszem, már elég türelmes voltam, ha már 26 évesen is elég pozitívan állok a szituhoz.
- "Te amúgy nem dolgozol, hogy ennyire ráérsz órákig szürcsölgetni a kávédat? Plusz mi az hogy "szobám"? Azt ne mondd hogy ennyi idősen otthon laksz." Emberek élhetnek mindenféle jövedelmekből, nem mindenki dolgozik negyven órában. Egy házban, lakásban lehet valakinek szobája attól függetlenül, hogy az nem szülői ház. Ez a komment egy annyira egyszerű kognitív torzításon alapszik, amin egy első féléves pszichológus hallgató is nagyot derülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!