Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem azt, hogy "incel"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy "incel" vagyok?

Figyelt kérdés
26 éves srác vagyok. Soha nem volt senkim, még egy csók sem csattant el egy lánnyal, szűz is vagyok. Még az utóbbi lenne a legkisebb baj, de az intimitás nagyon hiányzik. Persze kórtünet, hogy iszonyú magányos vagyok, de úgy érzem, ha nagy ritkán találkozom, vagy beszélek telefonon valamelyik ismerősömmel, nem vagyok nyomi, akitől mindenki szabadulna. Normálisan, jókedvűen tudok beszélgetni sokszor órákon át. Soha nem éreztem azt viszont, hogy amikor egy társaságban ott van egy lány, aki szingli és alacsonyabb nálam (tehát egy szóval sem mondom, hogy olyanoknál próbálkoznék akik amúgy totál esélytelenek), egy beszélgetés során közelebb kerülne hozzám; mindig átnéznek rajtam. Így volt legutóbb is, amikor egy házibuliban tök sok közös téma volt, írtam is neki, mivel ismerősöm FB-on, de nem kaptam választ, meg se nyitotta az üzenetemet. Az arcom nem túl férfias, a hangom nagyon fura, vékony is vagyok. Le szeretném szögezni, nem vagyok semmilyen incel közösség tagja, de már számomra ez az állapot annyira terhes és nyomasztó, hogy már azon vettem észre magam, hogy amikor nem szükséges, ki se megyek az utcára, nem is eszek rendesen. A szobámban ruha hegyek állnak és reggelente csak a kávét szürcsölve olvasgatom a híreket, sokszor órák hosszat, ha aznap nem kell sehova menni. Tudom, ez nem egy barátkozós, ismerkedős kategória, de jó lenne egy olyan velem korú srác, akivel ezt meg tudjuk beszélni, esetleg találkozni. Én tényleg ki akarok ebből a nyomasztó helyzetből jönni, de egyedül nem megy.

2022. márc. 26. 14:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
37%
#9. Nem mindenkinek vesznek a szülei házat és ha nincs barátnője akkor minek húzna le milliókat a WC-n albérletre?
2022. márc. 26. 17:34
 12/22 A kérdező kommentje:
Kiégek a kommenteken amúgy, de egy üzenetet nem kaptam még.
2022. márc. 26. 17:46
 13/22 anonim ***** válasza:
68%
Én már értem miért nincs senkid.
2022. márc. 26. 17:47
 14/22 anonim ***** válasza:
55%
Hú, baszki, nagyon irritáló vagy. Nem csoda, hogy nem tudtál eddigi életedben barátnőt szerezni
2022. márc. 26. 17:53
 15/22 A kérdező kommentje:
oké :D
2022. márc. 26. 18:01
 16/22 A kérdező kommentje:

Van egy kis időm reflektálni. Tehát csapjunk is bele a lecsóba.

- "Társkeresőn próbálkozol? Mert élőben édes kevés." Ha azt írtam volna, hogy csak társkeresőzök, megkaptam volna, hogy a személyes találkozásnál nincs jobb. Akkor most mi? :D Az igazságos világba vetett hit, mint kognitív torzítás remekül megmutatkozik ebben a válaszban.

- "A ruha hegyek nagyon nem vonzóak egy nőnek sem, és pláne nem neked." Ez a mondat pedig kontextusában értelmezhetetlen.

- "Te kurvára nem vagy incel! Ez felejtsd el! Nem vagy vonzó a nőknek, ezért neked nehezebb. Ezt el kell fogadni. Legyél türelemmel." Azt hiszem, már elég türelmes voltam, ha már 26 évesen is elég pozitívan állok a szituhoz.

- "Te amúgy nem dolgozol, hogy ennyire ráérsz órákig szürcsölgetni a kávédat? Plusz mi az hogy "szobám"? Azt ne mondd hogy ennyi idősen otthon laksz." Emberek élhetnek mindenféle jövedelmekből, nem mindenki dolgozik negyven órában. Egy házban, lakásban lehet valakinek szobája attól függetlenül, hogy az nem szülői ház. Ez a komment egy annyira egyszerű kognitív torzításon alapszik, amin egy első féléves pszichológus hallgató is nagyot derülne.

2022. márc. 26. 18:17
 17/22 anonim ***** válasza:
81%
Figyi, te mégis incel vagy.
2022. márc. 26. 19:28
 18/22 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem is
2022. márc. 26. 19:30
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az incel, hanem ti vagytok mérhetetlenül prolik és egyszerűek. Kontextustól függetlenül mondom ezt. És nem veszem magamra, nem semmisültem meg, nem oltódtam be, nem sirtam és még csak be se haltam rajtatok nyugi.
2022. márc. 26. 20:38
 20/22 anonim ***** válasza:
87%
Én is meggondoltam magam. #incelvagy #otthonlaksz #nincsmunkád
2022. márc. 26. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!