Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem azt, hogy "incel"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy "incel" vagyok?

Figyelt kérdés
26 éves srác vagyok. Soha nem volt senkim, még egy csók sem csattant el egy lánnyal, szűz is vagyok. Még az utóbbi lenne a legkisebb baj, de az intimitás nagyon hiányzik. Persze kórtünet, hogy iszonyú magányos vagyok, de úgy érzem, ha nagy ritkán találkozom, vagy beszélek telefonon valamelyik ismerősömmel, nem vagyok nyomi, akitől mindenki szabadulna. Normálisan, jókedvűen tudok beszélgetni sokszor órákon át. Soha nem éreztem azt viszont, hogy amikor egy társaságban ott van egy lány, aki szingli és alacsonyabb nálam (tehát egy szóval sem mondom, hogy olyanoknál próbálkoznék akik amúgy totál esélytelenek), egy beszélgetés során közelebb kerülne hozzám; mindig átnéznek rajtam. Így volt legutóbb is, amikor egy házibuliban tök sok közös téma volt, írtam is neki, mivel ismerősöm FB-on, de nem kaptam választ, meg se nyitotta az üzenetemet. Az arcom nem túl férfias, a hangom nagyon fura, vékony is vagyok. Le szeretném szögezni, nem vagyok semmilyen incel közösség tagja, de már számomra ez az állapot annyira terhes és nyomasztó, hogy már azon vettem észre magam, hogy amikor nem szükséges, ki se megyek az utcára, nem is eszek rendesen. A szobámban ruha hegyek állnak és reggelente csak a kávét szürcsölve olvasgatom a híreket, sokszor órák hosszat, ha aznap nem kell sehova menni. Tudom, ez nem egy barátkozós, ismerkedős kategória, de jó lenne egy olyan velem korú srác, akivel ezt meg tudjuk beszélni, esetleg találkozni. Én tényleg ki akarok ebből a nyomasztó helyzetből jönni, de egyedül nem megy.

2022. márc. 26. 14:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%

1., Az üzenetedet berakhatta a Messenger a kéretlenek közé is, nekem gyakran csinálja ezt.

2., Társkeresőn próbálkozol? Mert élőben édes kevés.

3., A ruha hegyek nagyon nem vonzóak egy nőnek sem, és pláne nem neked. Negatív hatással fog lenni rád a rendetlen környezet.

4., Azt jó ötletnek látom, hogy próbálj beszélgetni valakivel a problémádról, viszont vigyázz. Az incel közösségben nagy a széthúzás. Vannak olyanok akik próbálnak épülni, mint te, és vannak akik már azt vallják, hogy a nemi erőszak is oké, sőt, a nők jogait el kell venni. Hiába nem képviseled ezt jelenleg, ha ilyen társaságba keveredsz, könnyen beleolvadhatsz. Akkor pedig már tényleg esélytelen leszel (mert melyik nő akár nőgyűlölő pasit maga mellé?). Szóval csak óvatosan. Ha pedig úgy érzed több segítség kell, mert bizony a ruhakupac lehet kezdetben depresszió jele is, érdemes szakembert felkeress.

2022. márc. 26. 14:38
 2/22 anonim ***** válasza:
65%
Te kurvára nem vagy incel! Ez felejtsd el! Nem vagy vonzó a nőknek, ezért neked nehezebb. Ezt el kell fogadni. Legyél türelemmel.
2022. márc. 26. 14:53
 3/22 A kérdező kommentje:
Jézusom mik ezek a válaszok amúgy :D
2022. márc. 26. 16:19
 4/22 anonim ***** válasza:
28%

Akar baratnot, de a nok nem akarjak ot. Vagyis per definitionem incel.

Az incelek kozott nagy a szethuzas, sajnos, ezt tanusitom.

Ha a kulsod miatt atneznek rajtad a nok, mutass egy kis zsetont :)

(Persze, ha van.....)

37F incel

2022. márc. 26. 16:25
 5/22 A kérdező kommentje:
XDDDD
2022. márc. 26. 16:26
 6/22 anonim ***** válasza:
81%

Ez a nyomasztó hangulat előbb-utobb elfog szigetelni, ha hagyod magad. Ha több napot a négy fal között töltök nekem is melankolikus hangulatom lesz, legalább néha menjél el sétálni, az még nem olyan megterhelő, és addig kitisztul a fejed! A környezeteden tényleg sok múlik, csinálj valamit azzal ruhahalommal(ha minden kötél szakad, vágd ki az ablakon :D).

Nem kell helyesnek lenned, de ne érezd magad taszítónak, mert a lányok ezt a gondolkodás módot elsőre megérzik, és nem éppen főnyereménynek fogsz tűnni. Ha bús a képed, és görnyedten jársz-kélsz, hidd el, nem leszel szimpatikusabb úgy általánosságban az embereknek. A külsőd nem csak maga testi adotságodból áll.

Ha vékony vagy, eggyél valami finomat! A kövéreknek nehezebb, te legalább lustulhatsz közben kicsit.

Sok sikert!

2022. márc. 26. 16:31
 7/22 anonim ***** válasza:
54%
Ne feledd az aranyszabályt, csak légy önmagad! ;)
2022. márc. 26. 16:42
 8/22 anonim ***** válasza:
34%

"A külsőd nem csak maga testi adotságodból áll."

Na, be is indult a gázlángolás

2022. márc. 26. 16:49
 9/22 anonim ***** válasza:
60%
Te amúgy nem dolgozol, hogy ennyire ráérsz órákig szürcsölgetni a kávédat? Plusz mi az hogy "szobám"? Azt ne mondd hogy ennyi idősen otthon laksz.
2022. márc. 26. 17:05
 10/22 anonim ***** válasza:
68%
Az első két válasz után azt írtad hogy mik ezek a válaszok? Mikor valaki megvédett az incel gúnyszótól a másik meg tanácsot adott?
2022. márc. 26. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!