Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elérni egy nőcsábász pasinál, hogy komoly kapcsolatot akarjon?

Figyelt kérdés
Nagyon sármos, akárkit megkaphat. Egy közös ismerősünknek kb. 1 éve kifejtette (utána mondta nekem, hogy megtudta, randiztunk), hogy hülye lenne komoly kapcsolatba kezdeni, nagyon élvezi, hogy ennyire kapós. Nagyon-nagyon vonz a személyisége is, viszont nem akarok egy lenni az ágyában a sok lány közül.
2022. márc. 26. 11:48
1 2 3
 11/21 Laylah ***** válasza:
100%
Ugye az tiszta, hogy neki semmilyen oka nincs arra, hogy neked meg akarjon felelni? Ha neked nem tetszik, hogy ilyen, az a te bajod, nem az övé, hiszen nem vagy te neki senkije.
2022. márc. 26. 12:46
 12/21 A kérdező kommentje:
Persze, nincs elszámolnivalója felém, nem vagyunk együtt. Csak teljesen azt érzem, hogy ez egy álca nála, szíve mélyén vágyna komoly kapcsolatra, csak a múltban megégették, azóta csak használja a nőket.
2022. márc. 26. 12:52
 13/21 Laylah ***** válasza:
100%
Ezt felejtsd el. Ne gyárts elméleteket, ne akard megmenteni, mert nem tudod. Egyedül akkor fog változtatni ezen, ha ő maga akarja, te fejre is állhatsz, akkor sem fogsz tudni csinálni semmit. Nem álca, hanem most egyszerűen csak ilyen. Lehet pár év múlva nem lesz, de most ez van, és neked erre semmilyen befolyásod nincs.
2022. márc. 26. 12:56
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért de néhányótok ránéz a legnagyobb emberi hulladék férfira, és az az első gondolata hogy "jajjj vajon hogy tudnám megjavitani Őt? :)"

Bébike sehogy....

2022. márc. 26. 12:56
 15/21 A kérdező kommentje:
Te mégis mire következtetnél abból, hogy volt pár éve egy 9 éves kapcsolata, ahol a csaj megcsalta, emiatt szakítottak, és azóta éli a csajozós világát?
2022. márc. 26. 12:59
 16/21 Laylah ***** válasza:
100%

Arra, hogy ehhez van kedve. És hogy marhára nem érdekli, hogy te erről az egészről mit gondolsz, még ha esetleg igazad is lenne. Szerinted az összes többi nő közül, akiket már megkapott, nem volt még egyetlen egy sem olyan, akinek ugyanezek nem jutottak eszébe?

NEM KELL MEGMENTENI. Ha készen lesz egy újabb komoly kapcsolatra szellemileg-lelkileg, akkor majd azt fog keresni. Most nem azt keres, ne láss bele többet, mert csak pofára esés lesz belőle.

2022. márc. 26. 13:02
 17/21 A kérdező kommentje:
2-suer találkoztunk, most fogunk még csak harmadjára. Nem látok bele többet, nem álmodozom arról, hogy milyen lennék mellette menyasszonyként, hogy néznének ki a gyerekeink stb.
2022. márc. 26. 13:08
 18/21 Laylah ***** válasza:
100%
Majd a 15. randi után elgondolkodhatsz, hogy talán mégis komolyat akarna. De addig úgysem jutsz el, ha szerinted már a másodikon is szabadkozni kell, hogy miért nem fekszel le vele. Ha tetszik, akkor feküdj le vele, aztán megy mindenki a dolgára. Komolyabbat meg ne várj.
2022. márc. 26. 13:14
 19/21 A kérdező kommentje:
Nagyon vonz, de úgy érzem, hogy én már kinőttem abból, hogy minden hétvégén másik pasival legyek. Bár nyilván nem akarok átesni a ló túloldalára sem, hogy hetekig várakoztatom.
2022. márc. 26. 13:17
 20/21 Laylah ***** válasza:
100%

Ez egy pasi, nem minden héten más. :D Valószínűleg egyszeri alkalom lenne, ha orbitálisan, brutálisan jó lenne neki, akkor talán még pár alkalom benne lenne.

Amúgy jártam hasonlóképpen. Nagyon bejött a srác, ő is az a nőcsábász típus volt, de valahogy megvolt köztünk a szikra. Én is kijelentettem, hogy ennek a srácnak csak egy csaj kell, akibe úgy igazán beleszeret, és felhagy ezzel az életmóddal. A különbség közted és köztem az, hogy én akkor 17 voltam, 0 kapcsolati tapasztalattal, és egyáltalán nem magamra gondoltam, hogy én leszek az, aki ezt kiváltja belőle. Elhívott szilveszterezni, nyilván azzal a szándékkal, hogy ott majd lefektet, de nem mentem. Utána eljátszotta, hogy a nevemet sem tudja, egészen addig, amíg meg nem tudta, hogy közben összejöttem valaki mással. Onnantól kb. 3 hónapig fűzött, flörtölt, az aurámba mászott, bevetett mindent, csak azért, hogy csókot lopjon. Utána már nyilván nem voltam érdekes. Ellenben összejött egy csajjal pár héttel később, belezúgott, és amíg ki nem dobta a lány kb. 3 év után, hűséges kiskutyaként ment utána mindenhová, rá sem nézett más nőre, baráti társaságba sem járt el. A végkifejlet egyébként az lett, hogy az első találkozásunktól végig megmaradt a szikra, a vonzalom, amikor összefutottunk, alkalmanként smárolgattunk, a nagy szerelme után kis híján össze is jöttünk, és úgy 5 év múltán eljutottunk a szexig is, de azután már mindketten mentünk a dolgunkra. Illetve ő lett volna az, aki kapcsolatot szorgalmazott volna, de addigra kiégtem ebben az egészben. Biztos vagyok benne, hogy a mai napig vonzana, ha találkoznánk, de már nem kellene komolyabbra.

2022. márc. 26. 13:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!