Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elérni egy nőcsábász pasinál, hogy komoly kapcsolatot akarjon?
Figyelt kérdés
Nagyon sármos, akárkit megkaphat. Egy közös ismerősünknek kb. 1 éve kifejtette (utána mondta nekem, hogy megtudta, randiztunk), hogy hülye lenne komoly kapcsolatba kezdeni, nagyon élvezi, hogy ennyire kapós. Nagyon-nagyon vonz a személyisége is, viszont nem akarok egy lenni az ágyában a sok lány közül.2022. márc. 26. 11:48
1/21 anonim válasza:
Ha nem akarsz sérülni hagyd a fenébe.
2/21 Laylah válasza:
Vagy eljut odáig, hogy beleszeret valakibe és úgy érzi, megéri megkomolyodni, vagy azt is csalni fogja. Nincs rá módszer, ez egyedül rajta múlik.
3/21 A kérdező kommentje:
Kétszer találkoztunk a héten. Megkérdeztem tőle, hogy áll a vérvétellel, kiderült, hogy undorodik a vértől, ami kapóra jött nekem. Azt mondtam neki, hogy épp menstruálok, így nem volt köztünk szex,de jövő héten nem mondhatom ugyanezt. Az biztató, hogy mindezek ellenére is találkozni akar még velem, én nagyon jól éreztem magam vele.
2022. márc. 26. 11:58
4/21 Laylah válasza:
Nem mintha azon az egy héten múlna. Aki szexet akar csak, az hónapokig is képes koslatni a nő után, hidd el. Egyébként meg nem kell kifogásokat gyártani, mondd meg, hogy nem akarod most, és kész. Nem tartozol magyarázattal és nem kellene össze-vissza hazudoznod sem.
5/21 anonim válasza:
sehogy! Minden nő azt hiszi majd ő a kivétel lesz , de ezek a férfiak csak a vágyaiknak élnek , ez a fő hobbijuk.
6/21 anonim válasza:
Jaj, a tipikus sztori, mindig azt hiszitek, hogy majd ti megváltoztatjátok a macsó nőcsábászt, aztán 100-ból 99-szer nem sikerül. Ha szexelni akarsz vele, akkor szexeljetek, de arra ne számíts, hogy ebből tartós kapcsolat lesz.
7/21 anonim válasza:
"nem akarok egy lenni az ágyában a sok lány közül."
Pedig jó úton jársz, hogy az legyél.
Ha komolyat akarsz, ne azt lesd, hogy ő mit akar, és ne menj bele a szexbe a kedvéért.
Inkább várni kéne egy pár évet, lesz majd amíkor már nem csak nőt, hanem társat keres.
8/21 anonim válasza:
"mindezek ellenére is találkozni akar még velem"
Egy hétig is képes várni rád. De tovább tudna-e? Ha te rögtön ugrasz a szavára, nem fog becsülni.
9/21 anonim válasza:
"Az biztató, hogy mindezek ellenére is találkozni akar még velem"
Persze, mert még nem sikerült megdugnia 😃 Majd ha sikerült lelép
10/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk már annyira fiatalok, mégis úgy él, mintha a húszas évei elején lenne. Ez zavar leginkább.
2022. márc. 26. 12:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!