Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek mocskosul gazdag férfival?

Figyelt kérdés

Pár hete ismertem meg az egyik társkeresőn.Kétszer taliztunk, nagyon látszódik rajta hogy jól él.Középkorú férfi 36 éves.Én 28 vagyok, egyetemet végeztem, már dolgozom, saját egyszobás lakásom van.Nem volt nagyképű randin, sajnos ilyenekkel is találkoztam már, tőlük egy kóla elfogyasztása után elköszöntem.de ő más volt, megfogott.Hétvégén elhívott az egyik wellnesz resort szállodába, azt mondta kellemes hétvégét akar velem tölteni.

Igazából itt éreztem, hogy ha elfogadom akkor ez már komolyra fog fordulni.De tartok tőle, hogy akkora a vagyoni különbség, hogy lehet csak egy hétvégés kapcsolat lennék neki.barátnőim is ezt hozták fel egyből.

Holnap reggel 10kor mennénk, de egy kicsit nem tudom még eldönteni mit is akarok.Ő már arról beszélt nekem, komolyat keres, aki ha működik a kémia, odaköltözik,és még sorolhatnám.Úgy érzem gyors ez a tempó, de ha nem viszonoznám ezt akkor meg dobna, mert keresne mást, aki egyből hozzá költözne.Szóval teljes a káosz a fejemben, kérlek segítsetek egy két ötlettel, köszönöm.

2022. márc. 25. 17:18
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hogy döntöttél?
2022. márc. 26. 09:57
 32/34 anonim ***** válasza:
37%

#31 biztos elment

Összes nőnek bejön,ha gazdag faszi nyomul rájuk,még akkor is ha alvilági tevékenységet folytat

2022. márc. 26. 10:21
 33/34 anonim ***** válasza:
86%
Osszes no, igen.. es az osszes ferfi pedofil es eroszaktevo
2022. márc. 26. 10:55
 34/34 anonim ***** válasza:

Melyik társkeresőn?

Mit írt, milyen kapcsolatot szeretne?

Vannak ilyen aranyifjak, hogy szép és ápolt a teste, elmegy érted autóval/taxival, elvisz egy szép lakásba/szállodába és hazavisz.

Nem csak gonoszul morgolódó incelek vannak, akik várják, hogy fölszedjék őket, hanem olyan kalandorok is, akik tesznek is bele energiát, pénzt, hogy a nőnek ezzel ne legyen semmi dolga, csak elmenni. Járnak szoliba, tetováltatni, sportolni és pedikűröshöz, fodrászhoz és dentálhigiénikushoz, stílustanácsadóhoz, esetleg még esztétikai bőrgyógyászhoz vagy szépségsebészhez is.

2023. okt. 19. 04:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!