Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek mocskosul gazdag férfival?
Pár hete ismertem meg az egyik társkeresőn.Kétszer taliztunk, nagyon látszódik rajta hogy jól él.Középkorú férfi 36 éves.Én 28 vagyok, egyetemet végeztem, már dolgozom, saját egyszobás lakásom van.Nem volt nagyképű randin, sajnos ilyenekkel is találkoztam már, tőlük egy kóla elfogyasztása után elköszöntem.de ő más volt, megfogott.Hétvégén elhívott az egyik wellnesz resort szállodába, azt mondta kellemes hétvégét akar velem tölteni.
Igazából itt éreztem, hogy ha elfogadom akkor ez már komolyra fog fordulni.De tartok tőle, hogy akkora a vagyoni különbség, hogy lehet csak egy hétvégés kapcsolat lennék neki.barátnőim is ezt hozták fel egyből.
Holnap reggel 10kor mennénk, de egy kicsit nem tudom még eldönteni mit is akarok.Ő már arról beszélt nekem, komolyat keres, aki ha működik a kémia, odaköltözik,és még sorolhatnám.Úgy érzem gyors ez a tempó, de ha nem viszonoznám ezt akkor meg dobna, mert keresne mást, aki egyből hozzá költözne.Szóval teljes a káosz a fejemben, kérlek segítsetek egy két ötlettel, köszönöm.
10.
Na, azért ez a "Pont hogy meg kellene őket dolgoztatni magunkért…" is ugyanolyan szexista hozzáállás, csak a másik oldalról.
Nézd meg a Tinder filmet :-)
Amúgy sose kéne ilyen pasi
Igazából itt éreztem, hogy ha elfogadom akkor ez már komolyra fog fordulni
Mitől fordulna komolyra?
"az egyik wellnesz resort szállodába, azt mondta kellemes hétvégét akar velem tölteni.
Igazából itt éreztem, hogy ha elfogadom akkor ez már komolyra fog fordulni."
Ez meg csak annyit jelent h d.gni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!