Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmagyarázná nekem valaki ezeket a pilleket, meg mindenféle ezzel kapcsolatos dolgokat, amikről itt szoktak beszélni?
Kérdező, ha nagyon tartozni akarsz valahová, keress inkább egy vallásos közösséget. Hosszabb távon még a Jehova tanui-val (írom úgy, hogy fanatikus idiótáknak tartom azokat is) is jobban járnál. Mert az miről szól? Olvasd a bibliát, járj gyülekezetekre (időnként akár ismerkedni is lehet), és a végén megváltást ígér és bekerülsz a mennybe. Tény, hogy nem hiszek ezekben, de közösségnek akkor is jobb, mint az incelek. Mert az utóbbi miről szól? Fogadt el, hogy az élet szar, és nem tehetsz ellene semmit..ha akarsz, a többi sorstársad megpróbál lebeszélni róla.
Közös találkozók nincsenek, csak anonim fórumok és a stream-ek maradnak, amiken általában elszabadulnak az indulatok, átcsap gyűlölködésbe és még lejjebb kerülsz a mocsárban..megváltást nem ígér, ugyanolyan pocsék életed lesz, még meg nem halsz (Ez utóbbi a blackpill, ha jól tudom). Túlvilág ígéretével se kecsegtet.
Szóval, ha közösségre vágysz, az inceleket kerüld..nem feltétlenül A "Jehova tanui", de bármely olyan vallásos közösség, amely ad némi reménysugarat, hogy a szenvedéseid előbb utóbb kifizetődnek, jobban megtenné...mert az incelektől ilyet aligha kapsz..
"A whitepill az nem egy konkrét ideológia, csak ellenpéldákra szokták mondani, pl amikor látnak egy alacsony srácot magasabb nővel.":
Arra azt szokás mondani, hogy hiperszociális oofy doofy. A whitepill lényegében egy életforma, amit arra szoktak mondani, amikor egy blackpilled incel például pénzt halmoz fel és geomaxxol (azaz a harmadik világba megy csajozni, ahol még lehet).
"Kíváncsiságból elméjültem az INCEL-ek világába. Kíváncsi voltam hogy miről szól és még akartam érteni a gondolkodásmódjukat. Azt vettem észre hogy ez egy rettentően mérgező közösség hiszen szívesen befogadnak bárkit, már már örvendenek ha még egy ember ugyan annyira szerencsétlen mint ők maguk de ha valaki ki akarna lépni a közösségből azt kegyetlenül vissza próbálják rántani.":
Ez csak a darknetes incels.is jellemzője. Tavaly több más incel/blackpill közösség is szerveződött a youtube -on meg a discordon, amíg utóbbin le nem lőtték a szervereket.
A blackpill közösségben egyébként nem csak incelek vannak (bár az incels.is -en csak azok).
Elég megnézni pl ezt a streamet. Itt mindenki blackpilled, de ha bejön egy incel, megpróbálnak pozitívan hozzáállni és tanácsot adni neki a csajozást illetően:
https://www.youtube.com/watch?v=sxyPMMO6WQI
Egyébként nem próbálunk meg visszahúzni senkit, aki sikeres csajozásban. Inkább azt a jelenséget utáljuk, amikor valaki nőhöz jut, aztán a csaj hatására megtagadja a blackpill közösséget meg annak mondanivalóját. Ez számunkra olyan, mintha hátbaszúrtad volna a saját nemed. Kb olyan, mintha 100 évvel ezelőtt egy szüfrazsett összejött volna egy konzervatív férfival, majd bejelentette volna, hogy a nőknek a konyhában a helyük..
35: Amikor mentem hazafelé 7 környékén, direkt figyeltem, hogy kiket látok párban.
Chad/Chadlite/High tier normie: 7db
Átlagos/Átlag alatti kinézetű többséget jelentő férfi: 3db
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!