Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmagyarázná nekem valaki ezeket a pilleket, meg mindenféle ezzel kapcsolatos dolgokat, amikről itt szoktak beszélni?
Figyelt kérdés
Láttam, youtube videók is vannak erről, de nem túl jó az angolom és nem is tudnám, hol kezdjem az elejéről, hogy mindent értsek.2022. márc. 24. 19:27
21/42 anonim válasza:
#20vagyok. Bocs az elírások miatt de munkába vagyok és nem érek rá javítgatni a telóm után.
22/42 anonim válasza:
#20. "ki akarna lépni a közösségből azt kegyetlenül vissza próbálják rántani"
Ez alatt mit értesz? A "kilépés" az annyit jelent hogy nem böngészed tovább a fórumokat. Ha nem hagyod abba akkor senki nem rántott vissza.
23/42 anonim válasza:
#20 visszatartása alatt azt értem hogy ha valaki úgy döntenek hogy mégiscsak változtatni akar az életen azt lebeszélik a tervéről és támogatás helyett inkább kicsufolják. Pl"fakecel"-nek nevezik.
24/42 anonim válasza:
#23. És? Ha abba akarod hagyni akkor mit érdekel hogy minek hívnak?
25/42 anonim válasza:
Aki ilyen oldalakat látogat az tartozni akár valahova,kicsi az önbecsülése és amint már mondtam ide könnyen befogadják. Mivel befogadják ezért az ember ad a véleményükre így könnyen befolyásolják.
26/42 anonim válasza:
#vagyok🙂. Végső soron kérdező a te dolgod hogy melyik utat választod és ha csak futólag érdekel az INCEL-ek élete akkor nincs gáz de az az élet nagyon magányos és gyülölködéssel téli.
27/42 anonim válasza:
Most látom hogy nem írtam számot az utolsó válaszomhoz😂. #20as voltam.
31F
28/42 anonim válasza:
Miért lett lepontozva a 12-es?
Ha valaki fölöslegesnek és szánalmasnak tartja ezt az incel mizériát, az én vagyok, de 12-es válaszoló kimerítő, pontos és meglehetősen objektív választ adott. Nem ez a lényeg?
29/42 anonim válasza:
"Nem egyszerű a téma, egész könyvek vannak róla."
Inkább rettentő szánalmas a téma.
30/42 anonim válasza:
"(értsd: Ma férfiként bármit csinálsz, nem lesz csajod)"
Baromságok gyártása helyett ki kéne menni az életbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!