Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ùgy látjátok ti is hogy folyamatosan nőnek a nők igényei?
Szerintem ez ennél egy sokkal összetettebb kérdés. Ha visszamegyünk az időben néhány 100 évet, akkor még az emberek többsége hívő volt, volt megfelelő tisztelet és szeretet egymás iránt, és az értékeket keresték, már ha nem adták egymáshoz az embereket a szüleik, de akkor pedig meg kellett tanulni megismerni, és megszeretni a másikat. Persze én ezt nem tartom jónak, hiszen az állatvilágban is van udvarlási időszak, és ennek megvan a saját maga jelentősége. De!!! Tény, hogy a világ nagyon elkezdett emanvipálódni, a férfiaktól pedig azt várják el, hogy legyenek nőiesebbek. Hát itt sajnos sok egymásnak ellentmondó dolog jön elő. De tény, hogy a nőkben sokkal több értéket fel lehet fedezni, mint, hogy mekkora a feneke, melle, vagy tudomisén micsoda. A nőknek belső értékeik legyenek elsősorban szerintem, az úgyis kiül a külsőre, és ha valakit szeretek, azt úgyis vonzónak fogom találni. Legalábbis szerintem.
És igen, van, aki sajnos csak a húsra megy rá. Igen, sok minden van.
A nők tekintetében én pl. azt látom, hogy ez is egyén kérdése. Van, aki el van szállva saját magától, van, aki fél egy komoly kapcsolattól, és van, aki egyszerűen nem nőtt fel egy párkapcsolathoz még 3x-40 éves korára sem. Egyszerűen rossz helyen keres a kérdező szerintem. Tudnunk kell, hogy kik vagyunk, mit akarunk az élettől (persze ember tervez, Isten végez...), jó, ha benne tudunk lenni a flow-ban, és így tovább.
Szép délutánt, és hétvégét kívánok Mindenkinek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!