Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ùgy látjátok ti is hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ùgy látjátok ti is hogy folyamatosan nőnek a nők igényei?

Figyelt kérdés
Pár éve csomó randim volt internetről is ma már senki, egyszerűen teljesen csend van az ismerkedős oldalakon.
2022. márc. 22. 08:39
1 2
 11/14 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Nem az igények nőnek, az emberek egy nagyobb része változik - nemtől függetlenül - rossz irányba. Elfelejtettek a csalódásaik, feldolgozatlan sérelmeik nyomán szeretni, lelkesedni, átadni magukat egy kapcsolatnak (na, nem úgy hogy utána otthonkuksi-papucs-konyha). Félnek a pofáraesésektől. Ezért gondolják azt, hogy ez az egy életük van, jár nekik a legeslegjobb. Ezzel nem lenne amúgy baj, ha sokaknál nem az lenne a mentalitás, hogy a párkapcsolat státuszszimbólum, vagy ami rosszabb, mindössze egy berendezési tárgy a mindenkori párunk (ugye itt gyk-n vissza-visszatérő téma a hány millió forint egy középkategóriás tiktokker - remélem nem kell bemutatni). Inkább ez lehet a baj.
2022. márc. 22. 10:45
 12/14 anonim ***** válasza:
96%
20 evesen meg eleg volt, hogy egy borondnyi ruhaval megjelensz anyucinal, hogy megjottel a koleszbol. 30 evesen ugyanezt mar nehez eljatszani. Az elvarasok a korod miatt valtoznak. 60 evesen mar nem fogjak elvarni toled, hogy az 50 kilos cementeszsakot felvidd a letran a padlasra. Vagy te orokre 20 eves akarsz maradni? Nem fog menni.
2022. márc. 22. 11:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyenesen arányosan nőnek a nők igényei, a velük szemben támasztott elvárásokkal. Amúgy se 20 évvel ez előtti képpel ismerkedj online társkeresőkön, ha sikeres szeretnél lenni a párkeresésben. Plusz az utóbbi egy két évben, akárki akármit mond, a covid, és a háborúshelyzet által kialakult stressz is rányomja a bélyegét az ismerkedésre, mivel rengetegen befordultak, és sokkal zárkózottabbak lettek, mint általában.
2022. márc. 22. 12:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez ennél egy sokkal összetettebb kérdés. Ha visszamegyünk az időben néhány 100 évet, akkor még az emberek többsége hívő volt, volt megfelelő tisztelet és szeretet egymás iránt, és az értékeket keresték, már ha nem adták egymáshoz az embereket a szüleik, de akkor pedig meg kellett tanulni megismerni, és megszeretni a másikat. Persze én ezt nem tartom jónak, hiszen az állatvilágban is van udvarlási időszak, és ennek megvan a saját maga jelentősége. De!!! Tény, hogy a világ nagyon elkezdett emanvipálódni, a férfiaktól pedig azt várják el, hogy legyenek nőiesebbek. Hát itt sajnos sok egymásnak ellentmondó dolog jön elő. De tény, hogy a nőkben sokkal több értéket fel lehet fedezni, mint, hogy mekkora a feneke, melle, vagy tudomisén micsoda. A nőknek belső értékeik legyenek elsősorban szerintem, az úgyis kiül a külsőre, és ha valakit szeretek, azt úgyis vonzónak fogom találni. Legalábbis szerintem.

És igen, van, aki sajnos csak a húsra megy rá. Igen, sok minden van.

A nők tekintetében én pl. azt látom, hogy ez is egyén kérdése. Van, aki el van szállva saját magától, van, aki fél egy komoly kapcsolattól, és van, aki egyszerűen nem nőtt fel egy párkapcsolathoz még 3x-40 éves korára sem. Egyszerűen rossz helyen keres a kérdező szerintem. Tudnunk kell, hogy kik vagyunk, mit akarunk az élettől (persze ember tervez, Isten végez...), jó, ha benne tudunk lenni a flow-ban, és így tovább.

Szép délutánt, és hétvégét kívánok Mindenkinek! ;)

2022. máj. 27. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!