Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Attól már senkinek számítok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól már senkinek számítok hogy férfi létemre nincs jogosítványom?

Figyelt kérdés
Sajnos a látásom miatt, nagyon necces lenne vezetnem és inkább azt javasolták ha nem életbe vágó inkább tömegközlekedést használják.De valahogy ezt egy nő se akarja elfogadni mikor megtudja hogy taxival járok.
2022. márc. 21. 15:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Keress akkor olyan nőt, akinek ez nem gond. Van belőlük több 100e korodbeli, csak Mo-on.
2022. márc. 21. 16:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan leírtam, hogy nálam pozitívum ha nincs. Miért erőlteted másokra a saját véleményed? :D

2022. márc. 21. 16:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"Minden, ami nem "plusz", az effektíve mínusz."

Nem, az semleges.

2022. márc. 21. 16:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem gond, a Páromnak sincs jogsija pedig 50 eves. Én vezetek legalább nem szól bele senki :-D
2022. márc. 21. 17:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Én meg azt mondom, hogy így is túl sokan vannak már az utakon. Napi fél órát, vagy még többet vesz el az időnkból az, mire átvergődik az ember a rengeteg, egymás s..ggében araszoló autón. Többségük persze nem azért száll autóba, mert annyira létszükséglet lenne, hanem merő kényelemből, holott mehetne biciklivel / busszal / villamossal / gyalog / akármivel, ami mind egészségesebb, és környezetkímélőbb.

Irritáló már ez a fene nagy kocsi-mánia, közben meg fuldoklunk a benzingőzben, emellett tízből 6 ember elhízott.

#10: Te lehet. Más meg nem.

Igen, legyen szó bármiről, mindig lesz olyan, akinek az a döntő szempont. Ismertem olyan hölgyet, aki kizárólag repülőgép-pilótával volt hajlandó összejönni. De olyannal is, akinél a pedagógusi végzettség volt a döntő, és olyannal is, akinek az informatikai pálya.

Akinek meg valami nem szempont, az se nem előnyt, se nem hátrányt nem fog jelenteni.

Mellesleg: csak halkan súgom meg, volt erdész barátnőm. (Igen, léteznek erdész nők is.) Nála pont, hogy előny volt, ha valaki minél távolabb tartotta magát az autóktól.

2022. márc. 23. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!