Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól már senkinek számítok hogy férfi létemre nincs jogosítványom?
Tény, hogy hátrány valamennyire.
Persze, az indokod jogos, csak vannak percek az életben, amikor a gyereket el kell vinni orvoshoz, edzésre, stb, és ott nem tud mindig a nő venni ki szabadnapot vagy előbb eljönni a munkából. Meg még ezernyi szituáció van, amikor nagyon előnyös ha a pár mindkét tagjának van jogosítványa.
Én meg párkapcsolat szintjén mindig családba gondolkodok.
Nem mindenkinek van/lesz gyereke.
Én pl. utálok autózni (utasként is), nálam kb előny ha a pasinak nincs jogsija/kocsija, akkor tutira nem akar rávenni.
6-os:
Épp ezért tettem hozzá, hogy én gyerekbe gondolkodok...
Akkor ne írd azt, hogy "tény", hogy hátrány, mert nem az. Hanem egyéni véleménytől függően akár hátrány is lehet.
De igen, tény.
Minden, ami nem "plusz", az effektíve mínusz. A társkeresőkön hemzsegnek a pasik és ha netán lenne két tök ugyanolyan srác, ugyanazon külső és belső paraméterekkel, akkor azt fogod választani akinek még jogsija is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!