Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtam a netes társkeresőkben, van még lehetőség valahogy társat találni? Hogy lehet ezt jól csinálni?
Nem régen határoztam el, hogy felregisztrálok párkereső céllal társkereső oldalra, hosszú évek magányos időszaka után úgy érzem, hogy ismét nyitott tudok lenni és jó lenne társ, szerelem.
Más módon nem is igen van lehetőségem, nyilván ezért nem is próbálkoztam. Igazából nálam sem próbálkoznak.
Más ötlet nem lévén megpróbáltam, de iszonyatosan idegőrlő volt a sok "troll" levél, vagy épp a sokadik levélváltás után, időt-energiát rááldozni valakire, akiről gyorsan kiderül a linkség, vagy jobb esetben az, hogy teljesen más személyiségek vagyunk.
Szóval nem is tudom, hogy kellene ezt jól csinálni. Picit belefásultam.
Régóta vagyok egyedül, jó lenne megosztani az életem valakivel. Félreértés elkerülése végett, nem itt keresem a társat, csak ötleteket kérnék szépen, hogy kinek mi a technikája, hogy szűri ki, kinek érdemes válaszolni, volt több ízben szimpátia, de kb ennyi.
Ha mindig, mindenkinek válaszolok, újra és újra ugyanazokat a köröket futjuk, magunkról írni, mi a hobbi, milyenek vagyunk és lehetne sorolni. Mások hogy csinálják? Megtalálta így már valaki az élete párját?
43/N
Ne haragudjatok, tinédzser korom óta - lásd 90-es évek - nem szólítottak le utcán, boltban, stb idegen férfiak. Illetve de, egyszer a Palán egy hapsi pár éve, meg is voltam lepve, milyen dícséretre méltó a bátorsága.
Szóval nem úgy van az, hogy az ember bemegy a sparba vagy a media marktba és a hercegek garmada érkezik ismerkedni.
Gondolom ezeket a remek ötleteket - és hogy ez tökeccerű - incelek írják.
NŐként írom, nagyon nem így van.
Magam is elég hosszú időt töltöttem netes társkereséssel. És igen, unalmas, idegőrlő, ugyanzok a kezdő mondatok, beszélgetések, amik vagy vezetnek valahova vagy sem.
Ezeket kénytelen vagy végigcsinálni. Vagy nem, de akkor meg maradsz egyedül.
Szóval rengeteg idő meg energia meg unalmas levélváltás, illetve jó pár első-utolsó (értsd ez alatt, személyes találkozó egy kávézóban pl, egy óra beszélgetés, aztán úgy váltunk el, hogy örülök, hogy találkoztunk, de részemről nem szeretnék folytatást) randi. Aztán egy ilyen randi végre nem így végződött. Májusban lesz az esküvőnk, 45 éves vagyok.
Tarts ki, ne add fel ilyen könnyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!