Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új egymás utáni incelkérdés rekord az oldalon?
Figyelt kérdés
Ma 12:38 -kor az apatestű kérdést is beleszámolva egymás után kihagyás nélkül 9db incelkérdés volt.
Korábban sose láttam ennyit megszakítás nélkül. Lehetséges, hogy tényleg egy komoly társadalmi problémáról van szó?
2022. márc. 19. 12:51
21/25 anonim válasza:
Szerintem inkább egy komoly agyiproblémáról...
23/25 anonim válasza:
"Ahogy nézem egyre több az ilyen kérdés"
Bogaram, ez egy anonim fúrom...ha én naponta, más megfogalmazással kiírok olyan kérdéseket, hogy nem is tudom, miért ilyen korruptak a vezetés oktatók, és miért nehéz emiatt megszerezni a jogsit...akkor, ha én ezt többször kiírnám, akár csak trollkodásból, azt is valós problémának hinnéd?
24/25 anonim válasza:
fúrom=Fórum, ezt elírtam..sorry
25/25 anonim válasza:
Ugyanaz a 2 majom írja ki mindet. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!