Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy hogy elkísértéttek a barátnőtöket vásárolni és majdnem az egész napotok ráment? Nekem eddig 9 óra hossza a rekord.
Fordított a helyzet. A férjemmel ilyen a vásárlás. Főleg, ha cipőt keres. Egyáltalán mindegy, milyen, csak egy fazon jön be, szinben se az megszokott kell, stb. Megőrjít. Nem vicc: 2-3 hétig minden ro.hadt boltban cipőt nézünk. Elmegyünk a Tropicariumba a gyerekekkel, 2 óra. Utána az egész Camponát bejárjuk cipőért: 2 óra.
És nem vesz semmit!
90%-ban visszamegy az első boltba, és megveszi az elsőt, amit 3 hete próbált.
Ilyenkor már semmi nem érdekel, letojom, milyen drága, csak essünk túl rajta. Szerintem ezért csinálja.
Én nem szeretek vásárolni, mert idegesít a tömeg, a plázáktól pánikrohamot kapok.
Sokszor neten kinézem milyen fazon kell, több boltnál meg lehet nézni, hol lehet kapni abból a ruhából, cipőből.
Tavalyelőtt egyik rokonomtól kaptam ajándékutalványokat vagy hogy hívják, utolsó pillanatig halogattam a beváltásukat.
Cipőben vannak bevált márkáim, azokat is gyakran neten nézem meg, aztán irány az üzlet.
Barátomat ilyenkor sem viszem, mert minek. Van hogy lefotózom és elküldöm a képet, szerinte jól áll-e.
Fülhallgató alap ilyenkor.
Szerintem állj a sarkadra és ne menj el vele legközelebb.
Focit mán enged nézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!