Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajozás színtere manapság a munkahely?
Amit tapasztaltam, hogy a Tinder/fb dating rosszabb, mint bármikor korábban annak ellenére, hogy feloldották a lezárásokat. Ugyanez a helyzet a budapesti éjszakai életben, kivéve, ha az adott helyett latin amerikai lányok lepik el*.
A munkahelyi ismerkedés a kialakuló párkapcsolatok új színtere?
*: 3 év teljes kihagyás után valahogy sikerült smárolnom egy dél amerikai lánnyal egy szórakozóhelyen. Belőlük mintha egyre több lenne és sokkal nyitottabbak, mint a magyarok.
8: A 10 -es válaszban leírtam a tapasztalataimat. Amikor benn vagyok a szórakozóhelyen, azt látom, hogy sok más férfi is hasonló helyzetben van. Ennek ellenére nyomulnak, amíg el nem küldik őket.
A blackpill -hez a "szomorú" tapasztalataim után jutottam csak el. Egyedül ők adnak magyarázatot erre az egészre.
A való életben viszont tényleg sok átlagos férfit látok kapcsolatban, akiknek semmi esélyük nem lenne se Tinderen, se a szórakozóhelyen. Innen jön a kérdés.
Mondjuk egy tanácsot fogadj el, nem is tőlem, hanem egy nagyon jóképű haveromtól. Latin nőd sose legyen. Sose. Haverom Svájcban dolgozott akkoriban magas beosztásban, áthívta magához pár kollégáját inni, jött az 50 körüli munkatársa a fiatal kolumbiai feleségével és mikor haverom bement a fürdőbe csaj utána ment és konkrétan rávetette magát. Úgy, hogy a férje meg odakinn volt pár méterre...
Én megfogadom a tanácsát még ha emiatt sose lesz senkim. Tedd te is ezt.
15: Nekem ezzel még semmi gondom nem lenne. A lényeg, hogy ne tudjam róla és maradjon mellettem.
Tegnap voltam kinn egyébként az életben. Megint brutális volt a férfitöbblet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!