Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajozás színtere manapság a munkahely?
Amit tapasztaltam, hogy a Tinder/fb dating rosszabb, mint bármikor korábban annak ellenére, hogy feloldották a lezárásokat. Ugyanez a helyzet a budapesti éjszakai életben, kivéve, ha az adott helyett latin amerikai lányok lepik el*.
A munkahelyi ismerkedés a kialakuló párkapcsolatok új színtere?
*: 3 év teljes kihagyás után valahogy sikerült smárolnom egy dél amerikai lánnyal egy szórakozóhelyen. Belőlük mintha egyre több lenne és sokkal nyitottabbak, mint a magyarok.
* félve kérdezem meg mennyire voltál benyomva, mert lehet esetleg összekeverted egy norvég cserediákkal ;)
Csajozás színtere pedig attól függ mennyire nézel ki jól. Ha nagyon akkor mindenhol tudsz, ha rosszul akkor meg sehol.
"* félve kérdezem meg mennyire voltál benyomva, mert lehet esetleg összekeverted egy norvég cserediákkal ;)":
Biztosan nem.
"Csajozás színtere pedig attól függ mennyire nézel ki jól. Ha nagyon akkor mindenhol tudsz, ha rosszul akkor meg sehol.":
Ez 100% -ban igaz, én is blackpilled incel vagyok. Mégis against all ods, valahogy a dél amerikai lányok mintha most is észrevennének.. Tinderen is be voltam állítva Budapestre, aztán matchelt egy lány Peruból és beszélgetett is nem a szokásos flegma módon.
#7:
Látjuk. Gratula :) Jön a nyár, előkerülnek a lányok :)
8: Mondom, hogy most nem ez a lényege a kérdésnek. A szórakozóhelyen a nők többsége undorodó szemmel néz rám, amikor elkezdek szemezni velük, kivéve a latin származásúak.
Ez nem volt mindig így egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!