Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ti hogyan cselekednétek?
Figyelt kérdés
Van egy külföldi lány akivel sajnos nem tudunk normálisan beszélni, nincs közös nyelv bár próbálkozik a magyarral.
Már az ötödik randin túl vagyunk kedves aranyos félénk szerény szeretet éhes lány imádja ha simogatom és puszilgatom egyszóval cuki, de amikor nem találkozunk nem ír egy szót se az írásos kommunikáció nem működik én írok arra nagy részt válaszol de ő soha nem kérdez és ez nekem furcsa.
És akkor most képbe jött egy magyar csaj vele még sehogy se vagyok, viszont hűséges típus vagyok ezért nehéz érzés ez.
2022. márc. 17. 17:10
1/5 Noren1989 válasza:
Megmondod a külföldi csajnak, h találkoztál valaki olyannal, akivel 80/100 a kommunikációd. Vele meg mondjuk 60/100.
Félreértéseket elkerülendő.
2/5 anonim válasza:
Hogy vagy hűséges olyan emberhez, akinek ezt minimum egy közvetítő nyelven életképesen előadni sem tudod?
3/5 anonim válasza:
Talán úgy, hogy kitalált kérdés? :)
4/5 A kérdező kommentje:
#3 Na ezt benézted mert ez a kőkemény helyzet
2022. márc. 17. 17:24
5/5 anonim válasza:
Marad a Google Translate ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!