Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! A helyemben hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! A helyemben hogyan cselekednétek?

Figyelt kérdés

Kicsit bonyolult a helyzet, de megpróbálom röviden, érthetően felvázolni.

Kezdem ott, hogy nincs barátnőm, (bár szeretnék) és nem is vagyok egy nagy csajozós sem. Túl sok barátom sincs, akivel eljárnék ide-oda stb. tehát nem vagyok egy nagy társasági ember. Egy lánnyal viszont igen jó viszonyba kerültem egy-másfél hónapja, be is jön nekem, (nem sok olyan lány van aki megtetszik úgy igazán) viszont van barátja...

Ismerjük egymást már régebb óta, rögtön az elején ismerkedni is kezdtünk úgy, hogy bármi lehet belőle, de aztán nem jutottunk sokáig. Azt látom, hogy nem egy teljesen boldog kapcsolat az övéké, ugyanakkor nem jelentem ki azt sem, hogy biztosan szakítani fognak. Nem szurkolok azért, hogy ezt megtegyék, mivel ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy én leszek a következő, nem is vagyok kárörvendő típus. Nem ez a lényeg. Az a lényeg, hogy én nagyon-nagyon szeretek vele lenni, volt már olyan is, hogy egész nap, reggeltől estig. Noha ez azért nem mindennapos, de általában 3-4 órát együtt töltünk.

Nem gondoltam volna, hogy ez a jelenség létezik, de tényleg annyira kedvelem, és fura módon néhány dolog össze is köt minket, hogy nem tudom, és nem is akarom megszakítani vele a kapcsolatot. Mégis bennem van az a hiányérzet ahányszor találkozunk, hogy de jó volna azért ha több lenne. Ezt nem fogom neki elmondani, tényleg nem akarom, hogy ebből félreértés legyen, bár nem hiszem, hogy nem tűnik fel neki, hogy ahányszor csak lehet hozzáérek, hozzábújok.

Ha valaki már idősebb, tapasztaltabb és volt már ilyen helyzetben, vagy át tudja érezni a helyzetet akkor tudna valami tanácsot adni?

22/F

2019. febr. 18. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha ezt a semmilyen helyzetet fenntartod, akkor nagyon-nagyon kicseszel magaddal, rengeteg időt elpazarolsz, és lehet, hogy közben "elmész" a potenciális leendő feleséged mellett.

Vidd döntésre a dolgot! Mondd el neki alkalmas pillanatban, hogy mit gondolsz róla! Ha nem pozitív a válasz, akkor (és ehhez nagy lelkierő kell majd, baromi nehéz lesz) szépen köszönj el tőle, és soha többet ne keresd!! Tiltsd le mindenhonnan, hogy még véletlenül se tudj róla semmit.

Persze mondd el neki, hogy ez nem bosszú, meg nem mérges vagy rá, hanem egyszerűen neked ez így egy ön-szívenszúrás minden egyes találkozás! Nem jó neked így, mert mindig de mindig reménykedni fogsz.

Ez biztos. Saját tapasztalatból írom! Baromira megkönnyítettem a további életemet, amikor így döntöttem az utóbbi 2 szakításom után. Nyilván nagyon rossz volt. De elmúlik! Túléled! És jön más.

2019. febr. 18. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi az amit nem tudsz eldönteni?Kapcsolatban van.Kopj le róla.Majd ha szabad lesz akkor agyalj.
2019. febr. 18. 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ő magátol nem lép nem szakít a párjával akkor csak hiú ámbrándokat kergetsz. Ha ő is érezné többet már tett volna lépéseket addig csak várni tudsz csak a kérdés hogy érdemes várni rá.
2019. febr. 18. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!