Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiak! Mit gondoltok erről?...

Férfiak! Mit gondoltok erről? Hogyan cselekednétek?

Figyelt kérdés
Ha kiderülne, hogy a párotok, akivel együtt vagytok több mint 10 éve,kiderülne ( pont babatervezés elött), hogy rákos beteg és ki kell venni a méhét? Ez ugye azt jelenti, hogy nem lehet közös babátok!! Elhagynátok a párotokat? Vagy túl tudnátok ezen lépni, hogy örökbefogadásra kerülhet csak sor? Mit tennétek?
2010. márc. 4. 09:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
56%
10 év alatt hogyhogy nem derült ki hogy rákos?????? Mégha gyógyult, akkor is rendszeres kontroll, de ha most kell kivenni a méhét, akkor nem lehet gyógyult. Egy rákos beteggel együttélve azért csak látom, hogy rosszul van, gyógyszert szed, orvoshoz jár. Ezt nem értem.
2010. márc. 4. 09:13
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Vagy most derült ki, hogy rákos? Kicsit nehezen értelmezhető.

Én biztos nem hagynám el, ha most derült ki, elvégre jóban, rosszban, egészségbnen, betegségben....

2010. márc. 4. 09:14
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát aki a beteg párját ezért elhagyja az elég nagy disznó!

Én biztos nem hagynám el,főleg ha szeretem,bár ha valakinek ez megfordul a fejében akkor tuti nem szereti.Én ismertem egy csajt aki a rákos férjét otthagyta halála előtt egy hónappal.Szegény mit élhetett át.Na ezt kéne átélnie annak a elhagyja a párját,mert beteg.

2010. márc. 4. 09:14
 4/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Elnézést, ha rosszul tettem fel a kérdést!!

Rólam van szó! Igen most derült ki, hogy rosszindulatú sejtek vannak a méhnyálkahártyában. Megoldás csak egy van: el kell távolítani mindent, hogy meggyógyuljak. Így saját babáról már csak álmodozhatok.

2010. márc. 4. 09:19
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe nem jutna elhagyni!

Ráadásul pont akkor amikor amúgy is nagyon nehéz időszak elé néz!

Hogy gondolhatsz ilyenre?!

Vannak ismerőseim, akiknek három gyönyörű, aranyos, értelmes, jól nevelt gyerekük van és csak nemrég tudtam meg, hogy örökbe fogadták mindhármat.

Példamutató kis család, semmivel sem kevesebbek, mintha a saját vér szerinti gyerekeik lennének.

2010. márc. 4. 09:22
 6/25 anonim ***** válasza:
56%

Ha nem szereted igazán, akkor most menj, ne pl. egy kemoterápia közepén.

Ha szereted, akkor nehogy elhagyd most, amikor bajban van. Most az elsődleges, hogy neki könnyebb legyen, a gyereken ráértek később gondolkodni.

2010. márc. 4. 09:25
 7/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Igazából nem tudom mi bánt jobban. Az, hogy beteg lettem, vagy az, hogy eddig nem szültem, vagy, hogy nem lehet saját babánk. Igazából fogalmam sincs, hogyan dolgozzam fel ezt az egész rémálmot. Ezért gondoltam, hogy megkérdezlek benneteket, férfiakat, hogy ti, (ne adj isten!!) hasonló esetben, mit gondolnátok erről az egészről? Túl lehet-e lépni azon egy férjnek, hogy a feleségével nem lehet vérszerinti babájuk??
2010. márc. 4. 09:34
 8/25 anonim ***** válasza:
Ne okold magad emiatt! Biztosan megvan,hogy miért csak most jutottatok oda,hogy gyermeket vállaljatok.Az örökbefogadást meg beszéljétek meg. Mert lehet,hogy később már a korotok miatt nem mernétek belekezdeni. Én így csinálnám!34ffi
2010. márc. 4. 09:47
 9/25 anonim ***** válasza:

Nekem a párom első pillanattól tudja, hogy nem biztos hogy lehet babám. De ezzel együtt vállalt és eddig még eszébe sem jutott lelépni:) ne aggódj, bízz benne, ha szeret, fel sem merül benne, hogy elmenjen, mégha most nagyon ijedt lehet ő is.

(Bocs, hogy nőként belekotyogtam, csak hátha tudtam segíteni.)

2010. márc. 4. 10:00
 10/25 A kérdező kommentje:
10.00 Köszönöm, hogy belekotyogtál :)!! Nekem számít amit gondolsz. Hát igen, azért vártunk, mert úgy gondoltuk egyszer kijöhetünk az albérletből és jobb sorunk lesz. Tévedtünk. Úgy látszik ez az ára, amiért vártunk! Nem tudom. 35/N.
2010. márc. 4. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!