A fiam 13 éves és nem akar nőni neki a fütyije. Egyébként a nemiszerve körül elkezdett már szőrösödni, mit gondoltok mit tegyünk? Talán még nem indult meg neki a hormonműködés? Meddig várjunk vele? Köszönöm előre is. Gabi
Mekkora?
Mert ha nagyon kicsi, akkor orvos.
Ha nem, akkor csak simán kisfaszú lesz, valaki azt szereti.
Előző hozzászóló! Már ne haragudj, de a levélből úgy tűnik, hogy egy szülővel beszélsz! Nem illik ilyen szavakat használni!
Kedves kérdező! A kicsin mit kell érteni? Mióta szőrösödik a kukija? A nemi érés minden gyermeknél máskor és máshogy jelentkezik. Vannak olyan gyermekek, akiknél a konkrét nemi érés csak 13-14 évesen kezd el beindulni. 14 évesen még csupasz is lehet a fütykös. A kóros az, ha 16 éves koráig nem indul be a nemi érés. Ekkor már orvosi kivizsgálás is szükséges lehet, hogy nincs e hormonbetegség a háttérben. 13 évesen még nincs baj! Még gyerekről beszélünk bármennyire is nagyfiúnak tűnik a csemete. Pláne úgy nins baj, hogy pelyhedzik a kukija felett. Közel 24 éves koráig nő az ember. Még van 11 éve, hogy nőjön aminek nőnie kell. :)
Te stírölöd vagy mi? (...)
Tényleg lényeges lenne mennyi az a kicsi. Eddig csak az volt sláger hogy magának a gyereknek nem volt ezzel a problémája. Most már a szülőnek is?!
Hát én arra tudok gondolni, hogy azzal csak tisztában vagy, hogy az apué mekkora. És mivel eléggé meghatározó szerintem, hogy apu mivel van megáldva, azért lehet következtetni kb a gyerek méretére is.
Na már most ha apu sem rendelkezik túl nagy mérettel, akkor a gyerektől se kell várni, hogy legyen alatta egy 25 cm-s szerszám.
Ha pedig apunak nagy van, szerintem még akkor sincs gond, hisz még csak 13 éves a csemete.
De persze ez csak magánvélemény, elnézést ha hülyeséget írtam!
Na meg lehet apu is emlékszik, hogy ő mikor kezdett nőni...
Saját tapasztalat: nekem kb 16 éves koromra lett olyan hosszú, amilyen, és elég hirtelen történt a változás.
A vastagsága pedig most kezd beállni, az elején elég kis cingár volt, most meg már azért elég vastag lett.
20f
Köszönöm a válaszokat!
Sokat segítettetek!
Gabi!
Az jó jel,hogy szőrősődik,akkor már elkezdett érni,szóval nem későnérő.
De nem mindegy milyen magas a fiad?
Tudod van akik kisebb nővésűek azoknál néha később nő csak meg a fütykös.
Nem volt korábban here műtétje,vagy valami kiskorában a fütyijével?-Mert az is néha befolyásolja a fejlődést és néha később nő meg miattuk a fütykös.
De ennyi idősen még nem baj,ha nem nagy,van akinek eleve nem lesz nagy kukija,a lényeg ha áll,akkor legyen nagy,mármint később a sexuális életnél.De 15 éves kor körül szokott nagyot nőni a nemiszerv,meg akkor nő magasságra is a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!