A fiam 13 éves és nem akar nőni neki a fütyije. Egyébként a nemiszerve körül elkezdett már szőrösödni, mit gondoltok mit tegyünk? Talán még nem indult meg neki a hormonműködés? Meddig várjunk vele? Köszönöm előre is. Gabi
Kedves Apuka/Gabi!
Szerintem 13-14 évesen még nincs semmiről lemaradva a fiad. :)
Ha már szőrösödik, akkor hamarosan a többi dolog is beindul nála. Semmiképpen ne aggódj emiatt. Egyébként azok a férfiak, akiknek petyhüdt állapotban nagyon kicsi a pénisze, álló helyzetben tekintélyes méretekkel büszkélkedhetnek, gondolom Te nem merevedéskor láttad neki.
Nemsokára elkezd nőni magasságban, ezzel nagyjából egy időben szokott fejlődésnek indulni a pénisz és a herék is.
Ahogy EE is írta, 16-17 éves koráig nem kell foglalkozni ezzel a kérdéssel. :)
Ha pedig akkor is ne adj' Isten problémái lesznek, úgyis megkeres Téged, hogy mit tehettek, legalábbis ahogy olvasom, közöttetek megvan a bizalom, ami nagyon jó, mert legalább Tőled fog kérdezni és nem a haveroktól, akik esetleg félreinformálják.
25/L
Hello.Én 12 éves vagyok.Nekem állva 6-7 cm a méretem.Szerintem ebben a korban neke jo.Elonedvem is van mar.Szorosodik is.
Gabi,a fiad ak van mar elonedve vagy valami?
Hello.Én is 13 vagyok már szőrös és állva 14 cm
nem allva meg 9,10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!