Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiak! Mit gondoltok erről?...

Férfiak! Mit gondoltok erről? Hogyan cselekednétek?

Figyelt kérdés
Ha kiderülne, hogy a párotok, akivel együtt vagytok több mint 10 éve,kiderülne ( pont babatervezés elött), hogy rákos beteg és ki kell venni a méhét? Ez ugye azt jelenti, hogy nem lehet közös babátok!! Elhagynátok a párotokat? Vagy túl tudnátok ezen lépni, hogy örökbefogadásra kerülhet csak sor? Mit tennétek?
2010. márc. 4. 09:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Talán van egy megoldás... petesejt vétel laparoscopos úton, megtermékenyítés párod spermájával és az embriót beültetni közeli hozzátartozó méhébe, aki kiviseli a gyermeket. Érdemes körbejárni a béranyaság lehetőségét is, még akkor is, ha az Magyarországon belül még nem elérhető.
2010. márc. 4. 11:12
 12/25 anonim ***** válasza:
A béranyaság Magyarországon tilos és törvénysértő.
2010. márc. 4. 11:26
 13/25 A kérdező kommentje:
Igen, tudom! Fiú testvérem van ráadásul, úgyhogy ő sem tud segíteni. Ha pedig megcsinálnák máshol nem tudnám kifizetni.
2010. márc. 4. 11:35
 14/25 anonim ***** válasza:
83%
Semmi pénzért nem hagynám el azt, akit szerettem eddig, ezután is fogom szeretni, mert ettől még EMBER marad. Elbeszélgetnék vele, hogy tényleg szükségünk van-e gyerekre (a mai világban...), és ha igen, akkor bevállalnánk az örökbefogadást.
2010. márc. 4. 13:00
 15/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Látod, ezen is gondolkodtunk sokat. Egyel több ok volt, hogy nem mertük bevállalni. Hát, most már nem kell gondolkodni rajta. A szerencsétlenség mellett a szerencsém, hogy ha nem kell kemo. Na, annak majd örülhetek!
2010. márc. 4. 13:06
 16/25 Tutujka ***** válasza:

Ő konkrétan pedzegette, hogy elhagy, ha nem tudtok összehozni egy babát?

Most ez érdekes dolog, mert Nekem úgy jön le, hogy a baba fontosabb, mint Te magad, vagy az egészséged.

Próbálok gondolkodni a párod fejével, de ez elég gáz így.

Egyébként valóban jó ötlet lenne a béranyaság, de ha törvénybe ütköző akkor ez elvetve.

Kitartás, és most csak az lebegjen a szemed előtt, hogy meggyógyulj. Tedd félre a gondjaidat, ne ez legyen most számodra az első.

Gyógyulj meg és megtudtok utólag beszélni mindent.

Alternatív lehetőségeket.

Egy örökbefogadott árvát is lehet nagyon szeretni.

2010. márc. 5. 09:18
 17/25 A kérdező kommentje:
Hál' istennek mellettem áll! Igen biztos jól érzed, amit írtál, mert mindenkitől azt hallom, hogy most én vagyok a fontos és a gyógyulásom. Ezt tudom én is, csak foglalkoztat az, ami az operáció egyeneságú következménye és nem tudom, hogy fogom tudni elfogadni. Meg persze az is gondolkodtat, hogy nem fog-e a páromban egyszer majd olyan szinten tudatosulni, hogy nem lehet közös babánk, hogy elhagy? Most nagyon félt, és utálja, hogy már megint megműtenek de ki tudja mi lesz késöbb.
2010. márc. 5. 09:56
 18/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Nektek, hogy írtatok!!! Persze, tudom, hogy ti nem tudtok a férjem fejével gondolkodni de kíváncsi voltam, hogyan élné meg egy férfi, (baba szempontjából) ha a párjával ez történne. Volt olyan ismerősöm, akinek nem lehetett babája, (nem ilyen dolog miatt), és elhagyta a férje. Keresett magának másik nőt, aki tudott neki szülni. Ezért érdekelt, hogy Ti mit gondoltok.
2010. márc. 5. 10:03
 19/25 anonim ***** válasza:
Akiben ez a kérdés felmerül, az hagyja el.
2010. márc. 5. 11:29
 20/25 Tutujka ***** válasza:

ma 09:18 vagyok.

NEM.

Nem hagynám el a párom, ha nem tudna gyereket szülni.

2010. márc. 5. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!