Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azok akiknek miutan lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok akiknek miutan lesz parja nem baratkoznak a barataikkal, miert cselekednek igy?

Figyelt kérdés

Nem birom megerteni. Annyi ilyen van hogy lesz valakinek baratja es onnantol nem baratkozik a barataival :D (tapasztaltam)

Onnantol csak a fiu a fiu meg a fiu. Nekem amikor volt baratom, a barataimmal ugyanugy baratkoztam. Hiszen az eletem reszei voltak, miert dobnam el oket amiert lett baratom?

Az ilyen lanyok arra nem gondolnak hogy nem szabad ennyire melyen bele merulni egy kapcsolatba? Nem szabad hogy a masik a mindenunk legyen, hiszen ha ő nem lesz nem marad semmink

Ti mit gondoltok errol? Voltatok mar igy?

Meg szerintem gaz amikor elotte voltak barataid es miota fiud van nincsenek. A fiun kivul az ilyennek nincs elete. Ha elotte sem voltak baratai valakinek az teljesen mas.

Egyik baratnom szova tette nekem hogy "remelem ha lesz baratod nem fogsz engem elhanyagolni" , rendesen megsertodtem ezen...

2022. márc. 13. 21:50
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Nekem csak 1-2 baratom van, lehet azert nem tudom elkepzelni azt hogy lerazzam oket mert nagyon kozel vannak hozzam. Sosem gyujtottem a baratokat
2022. márc. 13. 21:51
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Hát, szerintem aki így ott tudja hagyni a barátait az nem is igazi barát. Persze még a rózsaszín ködben mindenki csőlátásban csak a párját látja, de ha ez idővel nem múlik el akkor ott csak nagyon felszínes volt a barátság.
2022. márc. 13. 21:57
 3/13 anonim ***** válasza:
34%
Hát, teljesen eldobni barátokat kapcsolatért nem egészséges, viszont mikor az ember szerelmes lesz normális, hogy elhanyagolja,kevesebb figyelmet fordít haverokra, barátokra, mert akkor már más a fontossági sorrend.
2022. márc. 13. 21:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolatra fókuszálnak, abba akarnak mindent beleadni, hogy jól működjön (nem szokott).

Jó pár barátot elvesztettem én is emiatt, pedig volt akivel gyerekkorunk óta ismertük egymást. Egyikük mikor szünetet tartottak és úgy tűnt szakítanak, megkeresett, töltöttünk 1-1 napot együtt és aztán kibékültek, azóta se hallottam felőle.

2022. márc. 13. 22:03
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem csak unalomból van a haverokkal és nem tart igényt 1 embernél több társaságára, illetve a kezdetekkor dugnak mint a nyulak éjjel-nappal.
2022. márc. 13. 22:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés. Legjobb barátnőm is ilyen, azaz már csak a volt legjobb. Nem értem, miért. Ha találkozok is vele akkor úgy, hogy a párja is ott van. Mióta összejöttek olyanok mint a Sziámi ikrek.
2022. márc. 13. 22:12
 7/13 A kérdező kommentje:
6. En ezt gaznak tartom. Inkabb ne is legyenek ilyen barataim....
2022. márc. 13. 22:31
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
7. Nem mindenkinek a haverok az élete.
2022. márc. 13. 22:33
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Én azért, mert egy szerelmi kapcsolat sokkal fajsúlyosabb, mint egy barátság.

Elmegy rá a teljes kapacitásom.

2022. márc. 13. 22:35
 10/13 anonim ***** válasza:
7%

"elotte voltak barataid es miota fiud van nincsenek"

Azalatt is barátok a barátok, de nagyságrendekkel jobb dolgom van, mint velük lenni ez talán csak egyértelmű, nem?:)

Ez akkor is így van, ha nekik van valakijük.

Nem fogom az ágyból kirángatni orgazmus közben azért, hogy együtt kártyázzunk egyet.:)

2022. márc. 13. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!