Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azok akiknek miutan lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok akiknek miutan lesz parja nem baratkoznak a barataikkal, miert cselekednek igy?

Figyelt kérdés

Nem birom megerteni. Annyi ilyen van hogy lesz valakinek baratja es onnantol nem baratkozik a barataival :D (tapasztaltam)

Onnantol csak a fiu a fiu meg a fiu. Nekem amikor volt baratom, a barataimmal ugyanugy baratkoztam. Hiszen az eletem reszei voltak, miert dobnam el oket amiert lett baratom?

Az ilyen lanyok arra nem gondolnak hogy nem szabad ennyire melyen bele merulni egy kapcsolatba? Nem szabad hogy a masik a mindenunk legyen, hiszen ha ő nem lesz nem marad semmink

Ti mit gondoltok errol? Voltatok mar igy?

Meg szerintem gaz amikor elotte voltak barataid es miota fiud van nincsenek. A fiun kivul az ilyennek nincs elete. Ha elotte sem voltak baratai valakinek az teljesen mas.

Egyik baratnom szova tette nekem hogy "remelem ha lesz baratod nem fogsz engem elhanyagolni" , rendesen megsertodtem ezen...

2022. márc. 13. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"Nem fogom az ágyból kirángatni orgazmus közben azért, hogy együtt kártyázzunk egyet.:)"

A kérdést sem sikerült megérteni, szóval először értelmezd szépen. Nem arról van szó hogy miért nem lehet a nyakán lógni a másiknak, hanem hogy nem beszéltek többet.

2022. márc. 13. 22:40
 12/13 anonim ***** válasza:
52%
11: Amíg kapcsolata van, nem szoktunk beszélni vagy egyáltalán, vagy nagyságrendekkel ritkábban, mint mikor szingli.
2022. márc. 13. 22:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Több női barátommal jártam így, hogy napi kapcsolatban voltunk, és ott is elpanaszoltam, hogy másik barát, hogy kivágott az életéből egyik napról a másikra, miután bepasizott.

Mindegyik megnyugtatott, hogy ő nem olyan, és egész életében a barátom marad. Aztán kivétel nélkül mind ugyanúgy megtette, hogy miután elújságolta, hogy lett pasija, másnap már le voltam ejtve.

2022. márc. 14. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!