Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem baratkoznak velem?

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..
az itt leírtak alapján azt gondolom nagyon negatívan látod az egész életed és ez a kisugárzásodból érezhető emiatt nem barátkoznak veled...
tudod a mosolygós lányok a legszebbek, de te elég letargikus vagy...
22F

Én 7 évig voltam depressziós, tudom milyen lent, mondjuk én mosollyal fedtem el a fájdalmam...
Tudom milyen amikor nem látod a kiutat, amikor nem hiszed el, hogy jobb lesz minden...de ez csak rajtad áll!!! ha teszel érte akkor sikerülni fog...persze most nem egyszerű, de erőt kell venned magadon!
A mosoly nem csak kifele sugároz...belül is minden más lesz még akkor is ha csak hamis a mosolyod...
mivel szeretsz foglalkozni? milyen témákban tudsz beszélgetni? mi a hobbid? szoktál sportolni?
szerintem van lehetőséged ismerkedni, max te nem látod...vagy csak egyből a rossz oldalát látod a dolgoknak...
22F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!