Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert nem baratkoznak velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem baratkoznak velem?

Figyelt kérdés
Meg nem volt fiu haveri tarsasagom sem,pedig jo lenne hulyulni valakikkel..mint masoknak is van fiu baratai.Eddig csak sexet akartak a fiuk,cagy inkabb nem erdeklem oketMert van ez ?
2015. szept. 17. 08:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..

az itt leírtak alapján azt gondolom nagyon negatívan látod az egész életed és ez a kisugárzásodból érezhető emiatt nem barátkoznak veled...

tudod a mosolygós lányok a legszebbek, de te elég letargikus vagy...

22F

2015. szept. 17. 09:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Persze mert pocsek volt a gyerekkorom is hogy latnam?
2015. szept. 17. 09:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja amugy nem ugy eltem mint mas lany marjo lennecsak igy mosolyogi
2015. szept. 17. 09:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Mar misolyogni sem tudok
2015. szept. 17. 09:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 7 évig voltam depressziós, tudom milyen lent, mondjuk én mosollyal fedtem el a fájdalmam...

Tudom milyen amikor nem látod a kiutat, amikor nem hiszed el, hogy jobb lesz minden...de ez csak rajtad áll!!! ha teszel érte akkor sikerülni fog...persze most nem egyszerű, de erőt kell venned magadon!

A mosoly nem csak kifele sugároz...belül is minden más lesz még akkor is ha csak hamis a mosolyod...

mivel szeretsz foglalkozni? milyen témákban tudsz beszélgetni? mi a hobbid? szoktál sportolni?

szerintem van lehetőséged ismerkedni, max te nem látod...vagy csak egyből a rossz oldalát látod a dolgoknak...

22F

2015. szept. 17. 09:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Vannak módszerek és megoldások arra, hogy megváltoztassuk az életünket. Persze nehéz évekbe telhet és egyáltalán nem könnyű. Ehhez reálisan kell látni a világot és önmagunkat, az önismeret a legfontosabb, hogy tudd, hogy ki vagy és milyen vagy és mások milyenek hozzád képest reálisan(nem eltúlozva, hogy mindenki jó, de te nem, mert ez nem lenne igaz). Lehet azt is játszani, hogy minden napban keresel 1 pozitív dolgot, mindegy mi az, lehet az is, hogy pont olyan idő van amilyet szeretek. Megkell próbálni nyitottnak lenni a világra. Nehéz hosszú sokáig tart, de lehet változtatni a gondolkodáson és jönni fognak az ismerősök, jönni fognak az emberek.
2015. szept. 17. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!