Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem el használni a Tindert, ha már a találkozás gondolatától is el fog a hányinger? 20/L
Figyelt kérdés
Lazulásra vágyom, egyszerű randikra, mert érzelmileg teljesen kikoptam az előző toxikus távkapcsolatom miatt. Bécsben nem ismerek magyarokat, szóval Tinderen könnyebb lenne keresni. (Az osztrákokat nemigen kedvelem…) Dumagép sem vagyok csak akkor, ha megbízom az illetőben. Ezt mind beleírnám az adatlapomba, de szerintem sokan passzolni fognak ezért, mert csendes vagyok. A másik dolog, hogy félek új emberekkel ismerkedni. Mindig azt hiszem, hogy bántani akarnak érzelmileg. :/ Hogyan oldjam fel a gátlásaimat?2022. márc. 17. 12:37
11/12 anonim válasza:
Én introvertált faszi vagyok és én is elvagyok magamban évekig :). Tinder a legjobb. Végén bármikor dönthetsz úgy, hogy mégse találkozol. Aztán egyszer csak jönni fog egy csúcskategóriás, akinek már nem tudsz majd nemet mondani te se. Így megy ez.
12/12 anonim válasza:
Te pedig azok az osztrák srácok! De aranyosak, meg ahogy beszélik a németet.😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!