Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolat a cél...: Milyen sorrendben és hányadik találkozáskor kell megtörténnie ezeknek: puszi, kézenfogás, érintés, csók , szex...stb?
Mi az, hogy "kell"? Semminek nem kell, ahogy érzitek.
A személyes véleményem, hogy felesleges rohanni, de kockázatos nagyon sokáig húzni is. Arany középút.
Két élőben összejövetelem lányokkal úgy kezdődött, hogy csókolóztunk. Persze megvolt a kis flört, miegymás, de ez csak úgy jött. Első barátnőmmel 16 évesen feküdtem le 1 év együttlét után. Előtte csináltunk dolgokat, de nem emlékszem mikor. Aztán következőnél már tapasztaltabban kb. 2 hét járás után feküdtem le, ugye csókkal indult még az összeismerkedés estéjén.
Harmadik barátnőmmel már valamelyest felnőttként, 26 évesen jöttem össze. Vele interneten ismerkedtem meg, egy hét után találkoztunk, első randin puszi, ölelés, másodikon csók, kb. 5. randin feküdtünk le 1,5 hét után.
Jelenlegi párommal, amúgy menyasszonyom, 28 évesen szintén interneten ismerkedtem meg, 2 hetet vártunl a találkozóval a covid miatt. Első randin ölelés, puszival elköszönés, másodikon csók. És kb. 2 hét után feküdtünk le, addigra átjártunk egymáshoz, nem is igazán randi jellegű volt már.
Mivel tényleg nincs erre szabály, vagy útmutatás, leírtam a saját tapasztalataimat.
29/F
Szerintem ez inkább a Tini párkapcsolat témakörbe tartozik... Legalábbis nálunk még gimiben volt ez a téma.
De hogy válaszoljak is: a sorrend nagyjából jó, de a kézen fogva járkálás inkább akkor jellemző, amikor már stabilabb a dolog...
Időzítés meg helyzettől függ: van ahol már van csók/szex az első randin is, van ahol meg a 10.-en.
nem.. sajnos felnőtt vagyok....
valamiért én sokkal nehezebben fogadom az érintést, és a szextől tartok a legjobban...
csak rossz szexuális élményem volt,
és a családomtól is sok bántást kaptam... nem tudom mit tegyek... 25 éves nő vagyok...
egy pasi azért hagyott most el, mert kb 7 alkalommal találkoztunk , de még semmi nem történt puszin kívül...
ne támadjatok le, kérlek!
8: Nem. Miért értenék alatta grupit? Te csak egy este egy kört bírsz??? :O
Nem támadlak le, de erősen javaslom, hogy kérj szaksegítséget kérdező, nem normális, ahogy ehhez hozzáállsz, és bár jó okod van rá, ettől még kezelést igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!