Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolat a cél...: Milyen sorrendben és hányadik találkozáskor kell megtörténnie ezeknek: puszi, kézenfogás, érintés, csók , szex...stb?
Ez érzésre megy. Van akik az első randin lefekszenek aztán még is komoly lesz, úgyhogy lényegében ez sem érv hogy mit mikor kell. Ettől függetlenül azért ha komoly kapcsolatot akar mind a két fél akkor általában nem ez van az első randin.
Az én véleményem szerint az ismerkedésnél érdemes azért kideríteni hogy a másik félnek mi a szándéka, hogy tudd hogy ő komolyan gondolja vagy sem. Persze ebben is lehet hazudni, de meg kell próbálni kideríteni.
Nincs “kell”.
A kapcsolat kialakulását nem lehet mérnöki szemlélettel, vagy forgatókönyvírói szemlélettel megtervezni.
Az élethelyzetek adják magukat.
A sorrend: megismerni, kiismerni, közben megszeretni.
Keress fel egy pszichológust,nem bántásból írom.
Soha nem kell semmit csinálni,sem első randin sem a századikon sem a házasság után, csak amikor kívánod.
"kézfogás, puszi" nem tudom mikor történik meg:) Nekem volt első randin szex, meg ötödiknél is, ez nem szabály az a lényeg, hogy midketten akartuk a dolgot.
Kedves kérdező!
A problémádra megoldást nem tudok, de talán segít valamit, ha leírom, hogy én is hasonlóan vagyok, mint te. Nme vagy egyedül, szerintem több nő érez így, mint gondolnád. Ettől függetlenül egyetértek azzal, aki szerint el kellene menni pszichológushoz. Én is elkezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!