Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolat a cél...: Milyen sorrendben és hányadik találkozáskor kell megtörténnie ezeknek: puszi, kézenfogás, érintés, csók , szex...stb?
Ha tartasz a szextől, az semmiképp se normális.
Alapesetben az egy örömteli élmény, amitől nem tartunk, hanem várjuk.
Nincs olyan, hogy kell. Mi az első randi után majdnem naponta találkoztunk, egy hét alatt eljutottunk ennek a listának a végére. Aztán mégis együtt élünk azóta, jegyben járunk, együtt tervezünk.
25n 29f
Igazából ha férfi lennél akkor ez jóval nagyobb probléma lenne.Nekem férfiként megy hasonlóan nehezen a közeledés.És még ha így is van azt vallom hogy a férfi udvaroljon a nőnek,és hódítsa meg fokozatosan,és kerüljenek közelebb egymáshoz.Valahol én ezt a saját felelősségemnek gondolom egy ismerkedés során.Nyilván a nőnek is nyitottnak kell lenni a másik félre bizonyos mértékig.De a kezdő lépéseket,és a közeledést a férfinak kell megtennie.Neked nőként nem gondolnám hogy bármit is kezdeményezned kéne,max. hagyni hogy megérintsen,megfogja a kezed,megcsókoljon.
De ha tényleg nagyon távolságtartónak és ridegnek érzed magad,akár egy jégcsap...akkor javaslom azt hogyha valóban kedveled a másikat,és nem szeretnéd hogy rosszul süljön el,és az illető is félénkebb,visszahúzódóbb,és nehezen megy a közeledés egymáshoz akkor beszélj erről a problémádról neki őszintén.Csak annyit hogy neked kicsit nehezebben megy,kicsivel több idő kell hozzá,de szeretnéd,mert kedveled...és akkor nem érti félre sem a dolgokat,mert ilyenkor sajnos kattog a férfiak agya is,hogy vajon mi lehet a gond,mit csinálok rosszul,mit gondolhat a másik.Sokkal megnyugtatóbb és biztatóbb ha tudja az ember mi zajlik a másikban.És ha ő is kedvel téged,akkor türelmes lesz,és eljön az az idő,mikor közelebb tudtok kerülni egymáshoz.
Erre nincs szabály.
Van akik az első randi után szexelnek és együtt maradnak egy életre vagy hosszú hosszú évekig.
Vannak akik 1-2 hónap után szexelnek és rá pár napra szakítanak.
Volt olyan barátnőm akivel a 3. találkozásunkkor szexeltünk és 8 évig voltunk együtt.
Az exemmel amikor ismerkedtünk elég sokáig tartott mire ennek a listának a "végére" értünk. Nyár elején találkoztunk, kb. nyár közepén volt az első csók, majd nyár végén feküdtünk le először, de akkor már úgy voltunk, hogy akkor mi most együtt vagyunk.
Szerintem sokáig húzni sem érdemes a dolgot, ha valakivel nem passzoltok, nincs kölcsönös vonzalom az kiderül abból, hogy nincs érintés, nincs testi kapcsolat. Szóva lezért baromság úgy randizni, hogy a felek között nincs testiség. Szerintem az első találkozáskor kell, hogy legyen csók, vagy akár az első "kavarás" után legyen az első igazi randi...
Bármilyen sorrendben megtörténhet, egyénenként változó. Nálunk a következő sorrend volt:
Kézfogás- Érintés -Puszi- Csók - Szex
Ugyan még csak fél éve vagyunk együtt, közös hosszútávú terveink vannak.
21/L
Érintés, puszi, kézfogás már az elsőn.
Csók-petting a 2-3-on, és a negyedik találkozásnál lefeküdtünk egymással. Felnőtt embere vagyunk, mit várjunk tovább?
Ez kb másfél hét leforgása alatt. :)
Akkor 27 éves voltam, most 32, azóta is együtt.
(#18)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!