Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnám meg, mi baj a külsőmmel és hogyan javíthatnék rajta?
A férfiak visszajelzései alapján nem vagyok vonzó, sőt, kifejezetten rondának tartanak. Az iskolában évekig voltam bullying áldozata a kinézetem miatt és felnőttként is kapok (kevésbé direkt) bántásokat, de szerencsére lényegesen kevesebbet. Viszont arról nem tudok, hogy valaha tetszettem volna valakinek.
Pszichológusnál jártam többször gyerekként és felnőttként is, de egyszerűen mintha nem hitték volna el (vagy csak nem fogták volna fel?), amiket meséltem, és a hozzállásomban, sőt, a valóságérzékelésemben keresték a problémát. A szüleim szintén elbagatellizálják a dolgokat, máig úgy gondolják, hogy csak túldramatizálom a helyzetemet és az iskolai bántásokat is túldramatizáltam. Elintézik az egészet egy legyintéssel, hogy nem velem van a baj, csak "sok a hülye". A barátnőim is valahogy így állnak hozzám, ódzkodnak attól, hogy őszinte, konstruktív kritikákkal illessenek.
Többmilliós plasztikai műtétekre egyelőre nincs pénzem (mondjuk nem is igazán tudom, mit csináltatnék meg magamon), de ha minden igaz, hamarosan több lesz a bevételem, és töltőanyagokat mindenképp szeretnék majd az arcomba. Viszont van egy olyan érzésem, hogy pár ml hyaluron nem fogja megoldani a problémát, ezért érdekelne, hogy honnan, hogyan tehetnék szert őszinte véleményekre a külsőmet illetően anélkül, hogy képet töltenék fel valami pontozós oldalra, ahol idegenek szétalázhatnak 😅 Life coach foglalkozik ilyesmivel? Vagy próbáljak meg egy férfi pszichológust?
25/N
Az iskolai piszkálódások sokszor nem (csak) a külsőnek szólnak, vagy nem az a fő ok, hanem az, hogy a másik viselkedése, zárkózottsága vagy valamilyen egyéb tulajdonsága miatt válik unszimpatikussá és ezért támadják. Vagy csak azért meg kilóg a csoportból.
Nálunk az iskolában a legnépszerűbb lánynak olyan fogsora volt, hogy szó szerint a pókot ki tudta volna harapni a sarokból. Mégsem érte bullying.
Szerintem nálad is inkább feldolgozási problémák lehetnek, ami kihat az önbizalomra és emiatt a kisugárzásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!