Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan tudhatnám meg, mi baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatnám meg, mi baj a külsőmmel és hogyan javíthatnék rajta?

Figyelt kérdés

A férfiak visszajelzései alapján nem vagyok vonzó, sőt, kifejezetten rondának tartanak. Az iskolában évekig voltam bullying áldozata a kinézetem miatt és felnőttként is kapok (kevésbé direkt) bántásokat, de szerencsére lényegesen kevesebbet. Viszont arról nem tudok, hogy valaha tetszettem volna valakinek.

Pszichológusnál jártam többször gyerekként és felnőttként is, de egyszerűen mintha nem hitték volna el (vagy csak nem fogták volna fel?), amiket meséltem, és a hozzállásomban, sőt, a valóságérzékelésemben keresték a problémát. A szüleim szintén elbagatellizálják a dolgokat, máig úgy gondolják, hogy csak túldramatizálom a helyzetemet és az iskolai bántásokat is túldramatizáltam. Elintézik az egészet egy legyintéssel, hogy nem velem van a baj, csak "sok a hülye". A barátnőim is valahogy így állnak hozzám, ódzkodnak attól, hogy őszinte, konstruktív kritikákkal illessenek.

Többmilliós plasztikai műtétekre egyelőre nincs pénzem (mondjuk nem is igazán tudom, mit csináltatnék meg magamon), de ha minden igaz, hamarosan több lesz a bevételem, és töltőanyagokat mindenképp szeretnék majd az arcomba. Viszont van egy olyan érzésem, hogy pár ml hyaluron nem fogja megoldani a problémát, ezért érdekelne, hogy honnan, hogyan tehetnék szert őszinte véleményekre a külsőmet illetően anélkül, hogy képet töltenék fel valami pontozós oldalra, ahol idegenek szétalázhatnak 😅 Life coach foglalkozik ilyesmivel? Vagy próbáljak meg egy férfi pszichológust?

25/N

2022. márc. 16. 11:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%
Mennyire vagy tisztában a nőiességeddel? Kezdjük ezzel a kérdéssel.
2022. márc. 16. 11:39
 12/21 anonim ***** válasza:
9%
Tinder és egyéb társkereső? Ott nők dúskálnak a lehetőségekben. Ott se volt találatod? Ha még nem próbáltad, akkor fizess elő Tinderre, pár ezer forint. Én akár még pénzben is merek veled fogadni, hogy rohadásig leszel találattal.
2022. márc. 16. 11:43
 13/21 anonim ***** válasza:
80%

12-es:

Ez tipikus pasi felfogás... Attól, hogy rád ír egyől 10 pasi nem jelenti, hogy normálisak.

2022. márc. 16. 11:46
 14/21 anonim ***** válasza:
13%

#13, tipikus női felfogás, hogy még olvasni se tud.

1. Hol írta a kérdező, hogy neki ún. "normális" kell (nőknek sose az kell)

2. Attól még tetszeni fog nekik és pont ez az amit ő szeretne

Tinder a legjobb, főleg nőknek.

2022. márc. 16. 11:48
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Kép nélkül, látatlanban szerintem erre nem lehet válaszolni. Nő vagyok, ha gondolod küldj és mondok őszinte véleményt.
2022. márc. 16. 11:50
 16/21 anonim ***** válasza:
36%
Én férfi vagyok, 33 éves viszont nagyon kritikus (-> őszinte még ismeretlenekkel is). Ha neked ok, küldhetsz képet. Mondataid alapján egyértelműen látszik, hogy nem vagy hülye sőt inkább okos lánynak tűnsz ezért mondtam, hogy a kinézetedre fókuszálnék csak. Más esetben viszont nem az lenne az első szempont nekem se.
2022. márc. 16. 11:56
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz képet, ha gondolod.
2022. márc. 16. 12:02
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat.

Alapvető ápoltsági problémák szerintem nem állnak fenn, 20 éves korom óta szigorú bőrápolási rutint követek (peptidek, AHA, retinol, fényvédelem), de egyébként sem volt soha problémás a bőröm, mindig figyeltem az ápolásra is. Sminkelni szoktam, bár többnyire minimálisan, tust és rúzst csak akkor használok, ha kimozdulok , hétköznapokra nem. Van természetes hatású épített szempillám és otthon géllakkozom a körmömet.

Próbáltam több hajszínt az évek alatt, egy ideje a természeteset preferálom, egy kis színezővel élenkítve. A bőröm mondjuk túl világos, de rendszeresen önbarnítok.

A fogaim rendben vannak, fehérítést ugyan tervezek, de egyáltalán nem túl sárgák vagy ilyesmi, évente járok fogorvoshoz és szerintem összességében normálisan néz ki a fogsorom. Vékony vagyok alapvetően, otthon szoktam edzeni, és a testalkatommal is ki vagyok békülve. Nem jó az alap, de nem is borzalmas és szerintem jól karbantartom.

Nekem tetszik az öltözködésem is, nem szívesen változtatnék rajta, de nem gondolnám, hogy az lenne a probléma forrása.

Én azt látom a tükörben, hogy bármit csinálok, szép nem leszek, de hányingerem sincs. Régen a piszkálódások miatt elhittem, hogy tényleg én vagyok a legrondább lány a világon, és bárhogy igyekszem, esélytelen. Azért ezen sikerült túllépnem és nem is zavarna, hogy a többség számára nem vagyok vonzó, de hogy ennyire vállalhatatlanul nézek ki és kiérdemeltem a bántásokat idegen emberektől is (utoljára mondjuk covid előtt, 2019-ben zaklattak utcán, de akkor egy évben kétszer is), azt egyszerűen nem tudom feldolgozni.

2022. márc. 16. 12:03
 19/21 anonim ***** válasza:
25%

"Attól még tetszeni fog nekik és pont ez az amit ő szeretne"

ja, ha zacskót húz e fejére, akkor megdugják.

2022. márc. 16. 12:04
 20/21 anonim ***** válasza:
61%

Én nagyon kíváncsi lennék rád :)

A fenti leírás alapján az iskolai poszkalodasok után felnőttként biztosan egy-két idióta szólhatott be.

2022. márc. 16. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!