Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ittenni gyakorikerdeses valaszok alapjan milyen lenne a nőknek a tökéletes férfi par?
Azokkal, amiknek nem felelnek meg. Ide azok a férfiak járnak, akik:
alacsonyabbak, mint a többségnek vonzó lenne
kisebb a farkuk, mint 13 centi
közmunkások, munkanélküliek, minimálisan dolgozók, játékból élők
alacsony képzettségűek
otthon élők
hagyományos nemi szerepekben hívők(nem főznek és nem érdekli őket, hogy a nő élvezi e a szexet)
spúrak, nem költenek nőkre kávényit meg lindt csokinyit sem ünnepekre, sőt sokan az ünnepeket sem tartják, mert szerintük minek.. sokan magukra sem költenek
nem egészségesek: ilyen olyan fogyaték, pszichés, testi, crohn, vak, nagyothalló, skizo, depressziós, autista, egyéb
a férfiak nagyrésze kopaszodik, köztük sokan leborotválják huszonévesen a hajukat
Sokan kövérek, de van itt túl magas is, meg túl izmos is
Van itt pár függő is, egészségmegszállott, gamer, dohányos, és alkesz is
Sokan nem akarnak itt gyereket, sokan meg annyira akarnak, hogy semmiért nem mondanának le róla(vagy van is nekik)
Házimunka főzés sem dívik a huszon-harmincas férfiak körében.
Az igényes szótól rettegnek itt a férfiak, mert az azt jelenti legyen jó megjelenésük, ne érjen derékig a hajuk, borotválkozzanak vagy nyírják formára az arcszőrüket, vegyenek tiszta, valamennyire divatos ruhát, esetleg inget is, ne hagyják összenőni a szemöldökük, nyírják le a körmük, legyen tiszta a cipőjük és tudjanak alkalomhoz illően öltözni..szerintük aki igényes az nem férfias, az ápoltság meg kimerül a szappannál.
Mi is van még? ja igen, hűség, őszinteség(megcsalhatod, ha rossz a kapcsolat, de ha csalni akarod meg ne mondd, jobb neki, ha nem tudja) felfogás van itt is érvényben, illetve amennyi nő ír ki itt kérdést a megalázó viccekről, majd mondják, hogy az nem sértő, biztos, hogy mind csinálja, viccelődik a társa nehézségein, amikor pedig megbántja, nem kér elnézést, mert csak vicc volt, és ha megbántódik a másiknak nincs humora.. de a kis farkuk, az impotencia gondjaik, a képzettségük, a magasságuk, bármi gyenge pontjuk az már nem vicces és kikérik maguknak, mert az más. De a párjuk túlsúlyát röcögtetni, az tiszta poén ám..
Csak ilyen válaszok jönnek az elmúlt 5 évben, ide jár a legtöbb problémás(egy egy területen, attól még lehet, hogy jól keresnek, phdztek, szexik vagy bármi)
12-es:
Érdekes módon amikor egyszer azt írtam valamelyik kérdés alá, hogy a 170 centi magas férfi ne a magas lányokat hajkurássza, akkor le lettem pontozva incelek által, hogy mit képzelek, hogy ilyent merek állítani.
#14:
Én 170(+?) centi vagyok, de kifejezetten az alacsony-középmagas (175) férfiakat tartom vonzónak. Ilyenkor mi van?🤷♀️
14-es:
És ezt hogy tudod bizonyítani?
Mert már megbocsáss, de ne kamaszokból indulj ki.
Akik felnőttként szexeltek már tudják, hogy a nagy magasságkülönbség problémákat okozhat.
Ki mondta, hogy lehet?
Szerencsétlen vak, siket, nagyothalló, skizo, crohn beteg, autoimmun beteg, autista meg impotens pasi se tud változtatni, nem tehetnek róla, tudják is magukról, hogy nem illenek be a "tökéletes férfi" képbe, pont ezért pontozzák le a nőket.
Persze kicsit engedünk mi is, ki miből, így ők is bekerülhetnek valakinek az elég jó/kis hibával tökéletes képbe, amiket igazán szeretünk, csak bizonyos hibákat kevesebben tolerálnak, mint mások.
Van akinek mondjuk megfelel a 165 centis férfi, másnak a crohn beteg, harmadiknak meg a 11 centis farkú, negyediknek meg az autista.. csak ugye így nehezebb, mert alapvetően senki sem így keres társat, ezek nem vágyott tulajdonságok a legtöbb embernél, ezért frusztráltak.
Én pl szeplős vagyok, tudom, hogy nem vágyott tulajdonság, sőt, mégis elfogadom, kis hiba, van akinek kellenék így is, másnak nem. Nem pontozgatok le senkit dühösen, hogy "bezzeg a szeplősök nem tehetnek róla és nem tudnak változtatni.. " Ez az utolsó hozzáállás az, ami miatt a nők kerülik a nem tökéletes férfiakat..
180-195 magas
75-95 kg
5-15% testzsír %
Kockás kas
20/ 6 cm farokméret
Nettó 1 milla havonta
1 SUV vagy valamilyen jobb autó ( maximum 2-3 éves )
1 lakás lehetőleg a budai kerületekben 80 m2 felett
1 nyaraló a balatonnál
2 diploma
3 felsőfokú nyelvtudás
10+ ex akikkel mindent kipróbált már
Hűséges
Odaadó
Megbízható
Kalandvágyó
Családcentrikus
Csak rájuk fókuszál amikor kell
40-50 közeli baráttal
2-3,000 facebook ismerőssel
Saját céggel
Saját hobbikkal
Síbérlettel, vitorlázási tudással
30-40 életév közötti
Kb. ennyit várnak el manapság a nők. Csak ennyit, semmi többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!