Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült már valakinek párt találni a "várok az igazira" hozzáállással?
Igen. Nekem az igazi azt jelenti, hogy valakit szeretek, ő viszont szeret, azonos az értékrendünk, jól kijövünk a mindennapokban, egy irányba tart az életünk, működik a szex.
Volt még pár elvárásom, amikből nem adtam volna lejjebb és az alapján szortíroztam az embereket, akik szóba jöttek. Érdekes, hogy más iránt nem is éreztem fellángolást.
Igazi reálisan= egy olyan ember, aki nagyrészt passzol hozzád, pl. érdeklődési kör, vonzalom, VISZONT problémák mindig is lesznek az adott párkapcsolatban is, amiken dolgozni kell.
Emlékszem, amikor egy tökéletes nő ismerősöm magyarázta nekem nagyképűen, hogy ők soha nem veszekednek a férjével és minden habos-babos dolog velükk kapcsolatban és én vagyok a defektes meg szar a kapcsolatom. Kiderült később, hogy mindkettő megcsalja a másikat, már el is váltak több éve.
Pont az egyik exem mondogatta mindig, hogy még "vár az igazira". Most 58éves, pasi, fogatlan,ősz,felül erősen kopaszodó és pocakos lett,mélyen ráncos bőrrel (nem így nézett ki 15éve!) A 20éves kiscsajok után fut, és nem érti, miért nem kell...
Ő minden nőben talált valami kivetnivalót (hibát) ami miatt kifarolt a kapcsolatból.Vagy a szerelem lángja hunyt ki idővel, erre is sokat panaszkodott. 50éves korig viszonylag sikeres volt a nőknél, mert jól nézett ki, de aztán kb. 5év alatt 15évet öregedett, teljesen megváltozott.Most meg nem érti a világot, miért van egyedül és fut a 20éves lányok után. Pénze sincs, anyagilag is tökrement, a vállalkozása becsődölt.
Még nem.
Az ellentétével (esélyt adok, kompromisszumot kötök) viszont két bántalmazó kapcsolatba is sikerült beleszaladnom, és mindkettőben összegyűjtöttem egy pár traumát.
Innentől "várok az igazira", aztán ha nem jön, leszek macskás nénje. Ennyi. Jobb így is, mint egy mérgező kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!