Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire működőképes egy...

Mennyire működőképes egy olyan házasság, amelyben a két fél a lehető legellentétesebb politikai hozzáállással rendelkezik?

Figyelt kérdés
Egy ideális, értelmes világban szerintem maximálisan kellene, hogy működjön. Szerintetek?

2018. márc. 3. 00:55
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Csak akkor,ha érdekházasság.

Van az a pénz,amúgy semennyire..

2018. márc. 3. 01:09
 2/9 anonim ***** válasza:
37%

Valószínűleg ki se alakul hisz 2 különböző világnézet.

Képzeld csak el az egyik fél fideszes tehát támogatja a korrupciót, betelepíti tízezer szám a migránsokat, téveszméi vannak pl soros terv - bogarakat kell majd ennünk stb.

A másik fél meg jobbikos tehát hisz a demokráciába, korrupció ellenes, se gazdag se szegény migráns, elítéli a letelepedési kötvényeket, képes egy érdemi vitára, nem pökhendi.

két ellentétes világnézet, nem valószínű hogy megérné a kapcsolatuk a házasságot

2018. márc. 3. 01:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se működne, de a 2. példái nem igazán jók, mert ő leszűkítette pártokra.

Politikai ideológia mentén, az egyik egykulcsos adó párti a másik többkulcsos adó párti, az egyik elítéli a meleg házasságot, a másik támogatja, az egyik modern alternatív iskolába iratná a gyerekét, a másik pl egyházi, konzervatív iskolába.

Ez egyértelműen nem működik, egy tökéletes világban sem, mert nem lesznek képesek soha meggyezni pl a gyereket érintő kérdésekben..

2018. márc. 3. 01:42
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Működik az rendesen csak választásoknál és híradó nézésnél biztos kitör a cirkusz
2018. márc. 3. 02:19
 5/9 anonim ***** válasza:
8%
Nem működőképes. Én is a volt párommal teljes mértékben más politikai nézetet vallottunk és abszurd. Még elfogadtam volna ha ő is engem de ez lehetetlen volt. Sőt ő és a családja még büszkék is voltak a politikai nézetükre hogy büdös gyilkos komcsik szó szerint. Azt hiszem hogy Gyurcsányékra szavaztak annak idején, de lehet hogy tévedek mert a Horn-ra, Medgyessy-re.
2018. márc. 3. 03:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy közös szekeret nem lehet kétfelé húzni, mert egy helyben áll....
2018. márc. 3. 03:55
 7/9 anonim ***** válasza:
88%

"büdös gyilkos komcsik szó szerint."

Így beszél egy megértő, művelt, elfogadó ember a párjáról és családjáról. Büdös, gyilkos komcsik, mert a Hornra vagy a Medgyessyre vagy a Gyurcsányra szavaztak, mert még ezt se tudod megmondani, hogy melyikre. Ez három külön választás volt.

2018. márc. 3. 03:59
 8/9 szántóvető ***** válasza:
49%
egy átlag európai nem politizál napi szinten és nem is ömlik a nyakába a politikai tartalmú szenny éjjel-nappal.tehát működhet gond nélkül ha a felek is úgy állnak hozzá.
2018. márc. 3. 08:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Haha honnan tudós, milyen az átlag európai? Én éltem 5 országban. Ez marhaság.
2018. márc. 3. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!