Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 24-30 éves nök! Összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24-30 éves nök! Összejönnétek egy igényes, elvált 35 éves férfival?

Figyelt kérdés

35 éves vagyok, 176 cm, 72 kg, izmos-sportos. Van egy 4 éves kisfiam. Anyagi körülményeim rendben vannak, válás után van egy saját újépítésü 3 szobás lakásom, egy 1.5 szobás lakás amit kiadok és egy balatoni nyaraló. Autóm is van, 4 éves. A volt feleségemnél maradt a budai házunk és egy autó. Nem kopaszodom, adok magamra, a Peek-böl öltözöm. Fogaim, stb is rendben van.

Viszont önbizalomhiányom lett. A feleségemmel örökre terveztem, mindig komoly kapcsolatban gondolkodtam. Ö viszont a szülés után külsö visszajelzésre vágyott, az enyém nem volt elég. Kiderült, hogy a huszonéves személyi edzövel megcsal, akihez én fizettem be. Évekig volt viszonyuk, még fizetett is a közös pénzükböl dolgokat a srácnak. Lebukás után azonnal beadtam a válást, ez nem egyszeri botlás volt.

14 évig voltunk együtt, nem tudom van-e keresnivalóm a párkeresési piacon. A feleségem teljesen bezárkóztatott minket, furcsa felfogása volt, pl nökkel nem barátkozott és annak se örült ha én nökkel voltam kapcsolatban bármilyen ügyben.

Most valahogy nem tudom elképzelni, hogy lehetne párkapcsolatom. Eddig nem néztem úgy a nökre, nem voltam az a megbámulós, flörtölös. Hallom innen-onnan, hogy akinek gyereke van, az kb ki van zárva mindenkinél. Engem nem zavarna ha egy nönek van gyereke, kivéve ha az exe örült és meg akar verni, stb.

2022. márc. 14. 15:13
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az. Kár képzelödni.
2022. márc. 16. 09:28
 22/23 anonim ***** válasza:
69%

Nevetséges, hogy egy férfi nem írhatja le a saját preferenciát anélkül, hogy a nők baszogatni kezdenék. Miért ne akarhatna egy 35 éves férfi 24-30 év közötti párt? 5-10 évvel fiatalabbat.

A kérdezőt piszkáló nőket is megkérdezném, hogy nekik mi bajuk lenne egy 5-10 évvel idősebb férfival, nekik miért nem jó egy olyan? (Természetesen nem teszem, hiszen én elfogadom, ha ők esetleg nem akarnak magukhoz 5-10 évvel idősebb férfit és erre szubjektív okaik is vannak. Csak hogy nem minden nő van így ezzel.)

2022. márc. 16. 15:24
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Azzal semmi, az normális korkülönbség, amennyiben nem azért csinálja, hogy elmondhassa ő is huszonévessel szexszel, mint az exe.
2022. márc. 16. 18:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!