Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért "suttyósodtak" el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért "suttyósodtak" el ennyire az utóbbi években?

Figyelt kérdés

Rengeteg ilyen tipikusan fiús, vagánykodó, tetovált, baseball-sapkás Nemazalány stílusú rágózó, piszkosszájú, cigiző vagy nyelvnyújtogató, de (ha előbbiek nem jellemzők) akkor is azért mindenképpen erős akaratú senkinemondjamegnekematutitmertcsakegykissenkiénmegavilágközepe romantikát lelombozó nőt látok szinten mindenhol.

[link]

[link]

[link]

[link]

És nem, ezek nem a tizenéves korosztály, bőven van köztük még 30-as is.

28 vagyok, sosem volt még barátnőm, ami annak köszönhető, hogy erős gátlásom van a férfiasságom miatt (15/3,5) ill. genetikailag gyerekes alkatú vagyok (vékony, alacsony), de akármennyire is vágyom egy barátnőre, el se tudom képzelni, hogy én egy ilyen stílusú lánnyal legyek akár 1 napig is.

Annak idején még volt egy ideálom, hogy a lányok ártatlanok, kedvesek, mosolygósak és félénkek, akik mellett az ember szíve meglágyul és a testi felszínességet félretéve megtud nyílni az őszinte, érzelmeken alapuló szerelem. Pl. ilyen lányokra gondolok:

[link]

De sajnos rá kell jöjjek, hogy ilyen lány nem létezik, mert mindenki a pénz/hírnév/nagy farok/szexi test tetszőleges kombinációjára vágyik.

És ez még a jobbik eset. De amikor már ilyen tetovált, mutatomafuckot stílusú gangsta csajokat látni gyakorlatilag mindenhol akkor tényleg elvesztem a reményt, hogy valaha is legyen egy kedves, toleráns, cuki barátnőm.

Mi lehet az oka ennek? A nehéz magyar életkörülmény vagy a balkán mentalitás csak ilyen viselkedési nőket tud kitermelni? Akik meg finomabbak, érzékibbek már rég nyugaton vannak? Jól sejtem?

2022. márc. 14. 10:37
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
93%
Rólam találsz olyan képet is mint az utolsó és olyat is mint amiket előtte linkeltél. Mert egy ember lehet sokoldalú. A nyelv nyújtással nem értem mi a baj, meg igazából a többivel se.
2022. márc. 14. 10:41
 2/40 anonim ***** válasza:
92%
Ajjajj a nők kifejezik magukat, a saját személyiségüket, és nem omlanak a földre zokogva, ha egy-egy pasika szerint nem elég vonzóak számára, mi lesz így a világgal? 😱
2022. márc. 14. 10:44
 3/40 A kérdező kommentje:

#1: Most nem egy fotóbeállítás a lényeg, hanem az alap habitus, ami a kép mögött megbújik.

Nyilván te is érted mire akarok kilyukadni.

2022. márc. 14. 10:45
 4/40 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

Ez a te szinted. Korul kene nezned.

2022. márc. 14. 10:47
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Értettem igen, de ezekszerint te nem hogy mire gondolok. Attól hogy valaki bájos alap habitusú, még lesz benne “rossz” is, mert senki sem szent.
2022. márc. 14. 10:47
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudhatod, hogy mi rejtőzik egy-egy kép alatt. Lehet, hogy a legerősebbnek látszó nő valójában a legtörékenyebb. Nem tudod, mit élt át, mi az, ami ezt hozza ki belőle.

Amúgy csatlakoznék a többiekhez, én sem értem, mi a problémád ezzel. Jobb lenne egy önbizalomhiányos csajszi, aki csak nyafog és nem tenne semmit annak érdekében, hogy erősebb személyisége legyen?

2022. márc. 14. 10:54
 7/40 anonim ***** válasza:
80%
szerintem a problema ott kezdodik hogy fogalmad sincs mi a valos es mi nem :D ami az interneten van azt baromira nem kellene komolyan venni, mert mindenki tudja hogy foleg a nok qrvara tuloznak a neten,retusalnak, muveszieskednek.
2022. márc. 14. 10:55
 8/40 anonim ***** válasza:
100%

" és a testi felszínességet félretéve"

Erre belinkel egy 10/10-es leánykát :D

2022. márc. 14. 10:59
 9/40 anonim ***** válasza:
100%

"A nehéz magyar életkörülmény vagy a balkán mentalitás "

Nézz már szén Nyugaton vagy Ameikában. Mi csak azt utánozzuk.

2022. márc. 14. 11:06
 10/40 anonim ***** válasza:
88%
Remélem sírsz is😅
2022. márc. 14. 11:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!