Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én vagyok az egyetlen aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok az egyetlen aki képtelen barátságnál többet kialakítani olyan férfiakkal akikhez külsőre nem vonzódik?

Figyelt kérdés
Lassan 30 leszek és annyira magányos vagyok hogy sokszor már az öngyilkosságon gondolkodom. Az a baj, hogy ha valaki nem tetszik,nem látom helyesnek, szexinek akkor egyszerűen nincs semmi szikra, vonzalom és majdhogynem undorodok a gondolattól hogy hozzám érjen. Több ilyen férfi barátom van, kedvesek aranyosak, jól érzem magam velük ha van valami közös program de amiatt hogy nem jönnek be külsőre képtelen vagyok többként tekinteni rájuk mint egy barát. Volt olyan is hogy szexig erőltettem magamban ezt a dolgot valakivel aki külsőre egyáltalán nem volt az esetem és életem egyik legtraumatikusabb élménye volt, rettenetes. Azoknak a férfiaknam akikhez vonzódom, akiket helyesnek látok viszont nem kellek. Emiatt már 10 éve szingli vagyok és egyre nehezebben viselem. Más is van ezzel így vagy csak én vagyok ilyen elcseszett?? Ha van így valaki más is akkor ti mit csináltatok, mit lehet tenni hogy szépnek és vonzónak lássak olyanokat is akiket nem? Nem akarok egyedül maradni, de olyan kapcsolatra se vágyok ami egy langyos fos és semmi tűz nincs benne mivel hiányzik a fizikai vonzalom. Már néha arra gondoltam hogy egyszerűen próbálok nagyon erősen arra koncentrálni pl szex közben hogy valaki más az, aki mondjuk tetszik is. Csak ezt meg nem érzem fairnek a másik féllel szemben, én sem örülnék neki ha a férfi csak úgy tudja velem elviselni a szexet ha közben valaki másra gondol..
2022. márc. 12. 23:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#3: lehetséges hogy ez az oka nem 10 évvel ezelőttről de 4 éve találkoztam a számomra külsőre, belsőre tökéletes férfival. Randizgattunk ugyan pár hónapig de nem lett belőle végül semmi. Azóta sem láttam olyan férfit akit jobbnak gondolnék nála, de még csak a színészek közt sem, sehol. Tartok tőle, hogy valójában soha többet senkihez nem fogok vonzódni miatta. Alapvetően válogatok is, nem tudnék férfiként tekinteni rá ha pl magassarkúban én lennék a magasabb. Mint ahogy akkor sem ha én vagyok az izmosabb és heti 5 napot kondizom úgyhogy nem egy formátlan paca a testem. Nincsen kifejezetten szépségideálom. Igazából azt várom, amit az említett férfinál éreztem már a legelső alkalommal. Remegett a kezem és majd kiesett a szivem a mellkasomból, az egyetlen férfi volt akivel élvezhető volt a szex. Arra vágyom hogy ugyanezt érezzem mással is amikor meglátom. De már mint mondtam beérném azzal is ha magamra tudnám erőltetni azt aki ilyet nem okoz és valahogy elviselhetőt kihozni a langyos fos kapcsolatból.

#5: Az a baj, hogy nekem egyedül nem jó. Én egy olyan társat akarok akivel nagyon sok és jó szex van, rengeteg érdekes közös program, élmény, utazgatás, idővel gyerekek. Ez nem vagy a szexuális vágyról szól.

#6: van 3 ilyen férfi barátom, ők mind többet akartak de végül megalkudtak a barátsággal. Az egyik már 15 éve mondhatni a legjobb férfi barátom de soha nem tudnék rá másként tekinteni. Hány év kell ahhoz hogy a semmiből előjöjjön a fizikai vonzalom ha eddig nem volt?

#10: Én már ezen a ponton azzal is beérném ha tudnám hogy erőltessem/kényszerítsem magamra.

2022. márc. 13. 10:23
 12/22 anonim ***** válasza:
10%

Az. Helyzet kérdező hogy te se vagy egy kimagasló szépség. De ennek ellenére csak jó pasit akarsz.

Pereg az időd és azt hiszem te már egyedül maradsz ezzel a felfogással.

2022. márc. 13. 10:49
 13/22 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj de nem tudhatod hogy hogy nézek ki. És ha az említett férfi, aki nekem tökéletes volt, neki valamiért mégsem kellettem aztán egy évig csalta velem a terhes feleségét nem hinném hogy bűn ronda lennék.
2022. márc. 13. 11:36
 14/22 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, remélem egy troll vagy, ellenkező esetben a belső értékeid erősen torzultak.

Csak hogy tudd, annak az embernek nincsenek tökéletes belső tulajdonságai akik csalni képesek a terhes (vagy nem terhes) feleségüket. Bár ha neked az jön be hogy a pénteki nőcije vagy a háremében akkor fogadd is el hogy eldob ha talál jobbat. Ezzel jobban is jársz mintha kapcsolatban dugna félre melletted, bár lehet téged ez az opció sem zavarna

2022. márc. 13. 12:17
 15/22 A kérdező kommentje:

Nem mondtam hogy tökéletes belső tulajdonságai vannak és azt sem higy nekem az a jó ha valakinek a pénteki nőcije vagyok.

Ezen a ponton én már abba is belemennék hogy néha félre jár valaki mellettem ha ez kell ahhoz hogy valaki olyan legyen velem akitől nem hányom el magam..

2022. márc. 13. 12:25
 16/22 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem ezzel mindenki így van, csak máshol vannak a határok. Én kifejezetten olyan férfiakhoz is tudok vonzódni, akiket amúgy objektíven nézve nehéz lenne helyesnek nevezni. Nekem mégis tetszenek. Így azért könnyebb.

Nálad az lehet a "baj", hogy csak azok a pasik tetszenek, akik tényleg objektíven, a többség szemében is helyesek. Nyilván ők kelendőbbek is.

Az semmiképp nem jó megoldás, hogy összejösz egy olyannal, aki külsőre nem jön be. Semmi értelme úgy egy kapcsolatnak. Más lehetőség nem nagyon van, mint kitartóan ismerkedni, és reménykedni, hogy találsz olyat, aki kívül-belül is vonz.

2022. márc. 13. 12:46
 17/22 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én már nem vagyok kitartó. Akárhányszir belegondolok hogy mennyire magányos vagyok elkezd fájni a mellkasom és nehezebben kapok levegőt. Nem tudom hogy hány évet bírok még így ki de 2-3nál többet biztosan nem. Akkor megölöm magam. Ezért a másik opció az hogy valakit valahogy magamra kényszerítek, de úgy látom hogy ez mások szerint sem túl működőképes. Így nem vár rám már túl hosszú élet.
2022. márc. 13. 12:51
 18/22 anonim ***** válasza:
24%

"Ezen a ponton én már abba is belemennék hogy néha félre jár valaki mellettem ha ez kell ahhoz hogy valaki olyan legyen velem akitől nem hányom el magam.."

Menj el egy elit ferfiprostihoz, ha ilyen gatya a helyzet....

37F incel

2022. márc. 13. 13:33
 19/22 A kérdező kommentje:

Te ennyire buta vagy vagy direkt produkálod magad?

Az elit férfiprosti feleségül fog venni, beutazza velem a világot, eljár velem egy csomó élményt adó randira, bowlingozni, fürdőbe, főzünk majd hétvégente közösen, és akar majd 3-4 gyereket?

2022. márc. 13. 14:03
 20/22 anonim ***** válasza:
75%

Es aki egy evig veled csalta a terhes feleseget, az elvett felesegul es elvitt bowlingozni? :)

37F incel

2022. márc. 13. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!