Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én vagyok az egyetlen aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok az egyetlen aki képtelen barátságnál többet kialakítani olyan férfiakkal akikhez külsőre nem vonzódik?

Figyelt kérdés
Lassan 30 leszek és annyira magányos vagyok hogy sokszor már az öngyilkosságon gondolkodom. Az a baj, hogy ha valaki nem tetszik,nem látom helyesnek, szexinek akkor egyszerűen nincs semmi szikra, vonzalom és majdhogynem undorodok a gondolattól hogy hozzám érjen. Több ilyen férfi barátom van, kedvesek aranyosak, jól érzem magam velük ha van valami közös program de amiatt hogy nem jönnek be külsőre képtelen vagyok többként tekinteni rájuk mint egy barát. Volt olyan is hogy szexig erőltettem magamban ezt a dolgot valakivel aki külsőre egyáltalán nem volt az esetem és életem egyik legtraumatikusabb élménye volt, rettenetes. Azoknak a férfiaknam akikhez vonzódom, akiket helyesnek látok viszont nem kellek. Emiatt már 10 éve szingli vagyok és egyre nehezebben viselem. Más is van ezzel így vagy csak én vagyok ilyen elcseszett?? Ha van így valaki más is akkor ti mit csináltatok, mit lehet tenni hogy szépnek és vonzónak lássak olyanokat is akiket nem? Nem akarok egyedül maradni, de olyan kapcsolatra se vágyok ami egy langyos fos és semmi tűz nincs benne mivel hiányzik a fizikai vonzalom. Már néha arra gondoltam hogy egyszerűen próbálok nagyon erősen arra koncentrálni pl szex közben hogy valaki más az, aki mondjuk tetszik is. Csak ezt meg nem érzem fairnek a másik féllel szemben, én sem örülnék neki ha a férfi csak úgy tudja velem elviselni a szexet ha közben valaki másra gondol..
2022. márc. 12. 23:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
29%

Femcel vagy? :D

"Azoknak a férfiaknam akikhez vonzódom, akiket helyesnek látok viszont nem kellek"

Vagyis a top 20% Chad talal nalad jobbat, aha....

37F incel

2022. márc. 13. 00:01
 2/22 anonim ***** válasza:
12%

Ezért kell szabályozni a párkapcsolati piacot. Ha egy nő életében egyszer volt egy jó pasi, utána már nem tud szexuális vonzalmat érezni a rosszabb pasik iránt.

A szabályozás a nőknek is jó lenne.

2022. márc. 13. 00:37
 3/22 anonim ***** válasza:
81%
Milyen neked a vonzó férfi, mik a kötelező paraméterek? Lehet, hogy mindenkiben egy exet keresel 10 évvel ezelőttről?
2022. márc. 13. 00:59
 4/22 anonim ***** válasza:
62%

saját ligádban játssz

ha meg nem tetszik a játék, szállj ki

2022. márc. 13. 01:11
 5/22 anonim ***** válasza:
98%
Én is így vagyok, trauma volt, mikor ráerőltettem magam arra, hogy szexeljek olyannak, aki nem jött be. Nem találtam megoldást erre, annyi, hogy azóta, ha nem kaphatom meg azt, aki iránt szexuális vágyat érzek, akkor inkább masztizok magamban. Nem tudom erőltetni az agyam, a testem, hogy azzal legyek, aki olyan számomra, mint egy meztelencsiga, hiába normális amúgy.
2022. márc. 13. 01:31
 6/22 anonim ***** válasza:
90%

Én 6 éve ismertem a férjemet, mielőtt összejöttünk, barátok voltunk. Egészen más típusú férfiakat találok vonzónak, a mai napig az akkori zsánerem tetszik, ha színészről, zenészről van szó (magas, pocakos, barna szem, barna haj, a férjem szőke, zöld szemű, velem egy magas, szálkás). Viszont vele kapcsolatban megláttam olyan dolgokat, amik tetszenek. Imádom az orra formáját. Rajongok a fenekéért és a combjaiért. Szeretem, hogy bár világos, de nagyon jó dús a haja, nagyon jó beletúrni. Mikor közelebb kezdtünk kerülni egymáshoz, már abszolút nem zavart semmi, nem megalkuvás volt részemről, hanem elkezdtem a világ legjobb pasijának látni. Eltelt 22 év, a mai napig nem láttam nála vonzóbb férfit.

Szerintem a legtöbb baráttal összejövős sztori hasonlóan alakul, senki sem olyannal jön össze, aki taszítja, csak az érzelmekkel átértékelődik a külső is.

2022. márc. 13. 02:49
 7/22 anonim ***** válasza:
93%

6 ez igaz, viszont van különbség aközött, hogy valaki nem a zsánerem vagy egyenesen taszít.

Nem hiszem, hogy a kérdező attól van kétségbe esve, hogy az illető nem a zsánere, hanem attól, hogy egyenesen taszítja.

Ez tényleg kb szerencse kérdése, hogy még ha nem is az ideáloddal, de olyannal találkozol-e, akivel legalàbb van kémia.

2022. márc. 13. 07:05
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Akivel nincs kémia azzal nem kell osszejonni

Azt baratsagnak hívják

2022. márc. 13. 07:32
 9/22 anonim ***** válasza:
88%
Ezzel sokan így vagyunk, nők is, férfiak is, legalábbis férfiként így vagyok vele. Akik tetszettek azokkal nem jött össze a dolog, akik nem tetszettek, azokkal meg nem fogok összejönni csak azért, hogy nekem is legyen már valakim, miközben nem tartom vonzónak. A magam részéről megtaláltam a megoldást, nem foglalkozok a témával, jól elvagyok egyedül.
2022. márc. 13. 08:03
 10/22 anonim ***** válasza:
91%
Sokan vagyunk így ezzel, szerintem ez is a normális... Csak akik szerencsésebbek, azok nem is "kényszerülnek rá", hogy ilyeneken gondolkodjanak meg hogy magukra próbáljanak erőltetni valakit, akit nem kívánnak, mert találkoznak olyannal, akivel - minden más mellett - kölcsönös a vonzalom is.
2022. márc. 13. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!