Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen aki képtelen barátságnál többet kialakítani olyan férfiakkal akikhez külsőre nem vonzódik?
Femcel vagy? :D
"Azoknak a férfiaknam akikhez vonzódom, akiket helyesnek látok viszont nem kellek"
Vagyis a top 20% Chad talal nalad jobbat, aha....
37F incel
Ezért kell szabályozni a párkapcsolati piacot. Ha egy nő életében egyszer volt egy jó pasi, utána már nem tud szexuális vonzalmat érezni a rosszabb pasik iránt.
A szabályozás a nőknek is jó lenne.
saját ligádban játssz
ha meg nem tetszik a játék, szállj ki
Én 6 éve ismertem a férjemet, mielőtt összejöttünk, barátok voltunk. Egészen más típusú férfiakat találok vonzónak, a mai napig az akkori zsánerem tetszik, ha színészről, zenészről van szó (magas, pocakos, barna szem, barna haj, a férjem szőke, zöld szemű, velem egy magas, szálkás). Viszont vele kapcsolatban megláttam olyan dolgokat, amik tetszenek. Imádom az orra formáját. Rajongok a fenekéért és a combjaiért. Szeretem, hogy bár világos, de nagyon jó dús a haja, nagyon jó beletúrni. Mikor közelebb kezdtünk kerülni egymáshoz, már abszolút nem zavart semmi, nem megalkuvás volt részemről, hanem elkezdtem a világ legjobb pasijának látni. Eltelt 22 év, a mai napig nem láttam nála vonzóbb férfit.
Szerintem a legtöbb baráttal összejövős sztori hasonlóan alakul, senki sem olyannal jön össze, aki taszítja, csak az érzelmekkel átértékelődik a külső is.
6 ez igaz, viszont van különbség aközött, hogy valaki nem a zsánerem vagy egyenesen taszít.
Nem hiszem, hogy a kérdező attól van kétségbe esve, hogy az illető nem a zsánere, hanem attól, hogy egyenesen taszítja.
Ez tényleg kb szerencse kérdése, hogy még ha nem is az ideáloddal, de olyannal találkozol-e, akivel legalàbb van kémia.
Akivel nincs kémia azzal nem kell osszejonni
Azt baratsagnak hívják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!