Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az incel mozgalom célja?
40-es:
Jaj ezt én is imádom. Meg amikor a férfitöbblettel jönnek, de nem tudják számítással igazolni a téziseiket.
30: Én nem a 9-es válaszoló vagyok de ha tényleg ez van, akkor 3 lehetőséget látok:
1. Több tapaszalata van. Ott van 7 éve te meg 2, jobban keres
2. Sz_rul tárgyalsz. Az interjúnál ő jobban megegyezett, jobban eladta magát, te nem mertél olyan bért kérni, pedig megkaphattad volna. Merni is kell.
3. Sz_r helyen dolgozol, olyan helyre menj ahol megkapod amennyit szeretnél.
De őszintén szólva kissé kamuszagú a történet, merthogy én eddig ahány munkahelyen eddig voltam, un. bérfeszültség elkerülése érdekében nem tudhatta senki, mennyit keres a kollégája és ezt titoktartási szerződéssel pecsételték meg. Tehát valószínű neked sem lehet fogalmad arról mennyit is keres a kollégád. Ha mégis igen, akkor megintcsak a 3. pont érvényesül.
#42. Lehet egyedi esetekre okokat keresni, de a statisztika a nagy számok törvénye alapján azt mutatja, hogy a ma napig kevesebbet kapnak a nők ugyanolyan beosztásban és munkakörben. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a férfi vezetők szívesebben léptetnek elő egy másik férfit, mint nőt.
Magyarországon pedig ez a fajta hímsovinizmus Európában az egyik legerősebb. Talán 1-2 keleti ország kullog csak mögöttünk.
42!
8 éve dolgozunk mindketten ott, én fél évvel utána kerültem oda. Gondolom azért ez az idő nem eredményezne ekkora különbséget ;)
Nem tudom pontosan hogy mikor kezdett el növekedni az ő fizetése, ugyanis mikor felvettek minket akkor még ugyanannyit kaptunk. Jelzem, szinte egész nap együtt jövünk megyünk, tehát ilyen szinten ugyanazt a munkát végezzük.
Mi meg szoktuk beszélni a kollégákkal hogy ki mennyit keres, ez nálunk nem tabu. Én nem emlékszem titoktartási szerződésre.
Valószínűleg pusztán arról lehet szó hogy a kollégám jobb viszonyba van a főnökkel,másra nem tudok gondolni
19
"Én incelféle vagyok, de nem értek egyet a szélsőségesekkek, akik gyilkolni, meg erőszakolni akarnak. Szerintem az is túlzás, hogy az állam oldja meg a problémát. A nők nem tárgyak, hogy szétosztogassák őket. Nem tudom, az ilyen eszméket hirdető incelek belegondoltak e abba, hogy ezek megvalósulása esetén az ő női rokonságuk is célkeresztbe kerülne."
Persze, nem tárgyak, de tradicionális értelemben a női nem a kinifomultabb, érzékibb, érzelmesebb, törődöbb, gondoskodobb és ez alapján következtethetnénk arra, hogy egy nő idővel érzelmileg de vonzalmilag is tudna kapcsolódni egy olyan férfihoz aki nem egy Adonisz, vagy akihez nem egyből vonzódik. Jelenleg nyilván nem ez a helyzet mert a nők ezen tulajdonsága el lett ferdülve vagy ferdítve és be lett kapcsolva az egyébként beléjük kódolt természetes szelekció amelyet jelenleg alkalmaznak, és amely sajnos ősi, fittségi szempontból szelektál férfiakat és nem például egyéniség, moralitás, intelligencia stb. Tehát kizárólag fizikai paraméterekre összpontosítanak mint arcforma, állforma, csípő és vállszélesség aránya, magasság, izomtömeg stb. És belátható, ha ez a trend folytatódik akkor a szelekció nem biztos, hogy jó irányba tolja el az emberiséget, lehet több szép és erős férfi lesz, de kihalnak például a tehetséges, intelligens, érző és odaadó férfiak stb.
De nyilván a nők nem tárgyak és nem lehet csak úgy odakötni valaki mellé, de azt viszont meg lehetne valósítani, hogy a poligámia, válás, 2-3 hónapos kapcsolatok stb közmegbotránkoztatás tárgya legyen és akkor a nők nem férnének hozzá a Chad típusú férfiakhoz olyan könnyen és új célok születnének mint egy támogató, odaadó férfival való családalapítás stb. Az elmúlt évtizedekben történt ösztöneik szabadon engedése okozza az incelmozgalmat, régen ilyesmi nem volt. De még a 60-80-as években sem volt meg ez a rögeszme a férfi küllemét illetően, akkor például egy kis gitározással, verssel el tudtad hódítani a nő szívét ma meg ha ezt teszed mi történik? Na mi? Jó kiröhög. Tehát nincs eszközöd amivel a nőt meghódítsd mert olyan paramétereket keresnek amelyek genetikailag adottak és félő, hogy ezt a trendet mesterségesen generálták a nagyon okosak és befolyásosak mint népesedésszabályozó és fajfeljavító intézkedés. Mivel a nők választanak ma és nem a férfi ezért nyilván a nőket képezték ki ennek a feladatnak a kivitelezésére és mivel könnyebben követnek trendeket, divatot, szokásokat ezért nem is volt túl nehéz véleményem szerint.
19
." A lányok levegőnek néznek, vagy bunkóznak, pedig semmivel sem provokálom ki. "
Egyébként ez tipikis és ne vedd magadra, nem neked szól hanem a külsődnek. Valószínű nem vagy elég férfias megjelenésű.
48
Én egyébként így élem a mindennapjaimat, megtanultam, hogy minden reakciója a nőnek felém (de gyakran más népszerű, kockaállú, felfuvalkodott egójú férfié is) nem a személyemnek, a legbensőbb énemnek szól hanem pusztán a külsőmnek és elkönyvelem őket primitív ösztönlényeknek és attól sokkal jobban érzem magam, és igen, még felettük is érzem magam. Szerintem jó stratégia ez, ajánlom neked is, mivel ilyen állatkertből szabadult egyének miatt miért te érezd magad kevesebbnek, gyengébbnek? Az írásodból is kitűnik, hogy rendes vagy, jó gyerek vagy, értelmes vagy és mégsincs sikered. Ez elszomorító de egyben bizonyítja is, hogy a probléma sajnos valós és a nők valóban furcsa módon szelektálnak.
"elkönyvelem őket primitív ösztönlényeknek és attól sokkal jobban érzem magam, és igen, még felettük is érzem magam"
van még bárkinek bármi kérdése szegény mellőzött jófiúkról? 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!