Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az incel mozgalom célja?
Az "incel mozgalom" eredetileg netes fórumot, fórumokat jelentett, ahol az emberek meg tudták osztani a problémáikat, meg tudták beszélni a gondjaikat, tanácsokat adhattak és kaphattak a párkeresés terén. Többnyire az e téren sikertelen emberek gyűjtöhelyei voltak ezek. Az incel szó is pontosan erre utal: ha valakinek önkéntelenül kell cölibátusban élnie, mert minden próbálkozása ellenére nem tud párkapcsolatot létesíteni senkivel, nincs intimitás az életében egyáltalán.
Aztán szép lassan felhígult ez a közeg, ahogy egyre nőtt jöttek a provokátorok, az "ál incelek" a sokszor vadabbnál vadabb elképzelések (szex újraosztása meg hasonlók), a tömeggyilkosságot életetők, az egyszereűen mentáls problémákkal küzdők stb. És ez a hangos kisebbség lett az egész mozgalom fémjelzője sajnos.
Valójában az egésznek az volt a lényege, hogy a sikertelen ember anonim módon ki tudta panaszolni magát, olyanoknak akik hasonló cipőben járnak, mint ő. Mindezt úgy tehette meg, hogy nem kellett kimozdulnia sem otthonról (neten) és a világ bármely részén élőkkel kapcsolatba tudott így lépni.
Sajnos mára maga a szó is gyűlölet tárgyává lett, annyira kiforgatták az egész dolgot. Ez által tovább nőtt az ilyen emberek frusztrációja ez által a gyűlölete a többségi társadalom ellen.
Gondoljunk csak bele, az alapból a társadalom által kivetett, lenézett emberekbe még elkezdtek belekötni, belerúgni mindenhol. Sok jóra ez nem vezethet.
Felhívni a figyelmet a nők elszállt, irreális igényeire.
A 90-es években sem volt egyenjogúság, ez igaz, de ma már az akkorihoz képest is sokkal jobban el vannak nyomva a férfiak.
25.: itt listázták a "megugorhatatlan szintű igényeket". Olyan durva dolgok vannak benne, mint pl. hogy fürödni kell meg ne rohadjon ki a fogsoruk. Felháborító.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
9!
Eszed az nem sok van ahogy látom :D
Leírtam, hogy ugyanazt a munkát végezzük a férfi kollégámmal. Ugyanolyan beosztásban vagyunk, ergo férfiként megkapta azt a pozit amim nekem van. Ha ő megkapta férfiként nyilván és is megkaptam volna ha férfi vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!