Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az incel mozgalom célja?

Figyelt kérdés
Ez az ami nem tiszta nekem. Lehetőleg incelek válaszát várom.

2022. márc. 10. 23:12
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%
Aszfaltozni. Persze. Nyolc általánossal esetleg. Senkinek sem az a célja.
2022. márc. 11. 00:42
 12/53 anonim ***** válasza:
20%
Persze, senkinek se az a célja, de azért kíváncsi lennék ha nem lennének azok a munkakörök betöltve amiket oly nagy divat leszólni (kukás, aszfaltozó, szemétszedő, rendőr stb.) akkor hogy állna a szátok. Az utat amin munkába jártok, azt is meg kellett valakinek csinálnia, meg a szemetet is el kell vinnie valakinek a házatok elől minden héten. Kicsit több tiszteletet azoknak akik az "alja" melókat végzik, igen szar világ lenne nélkülük. "Kicsit" fontosabbak mint a focisták, celebek meg többi agyonfizetett ingyenélő.
2022. márc. 11. 00:55
 13/53 anonim ***** válasza:
85%
Ki mondta, hogy nem?
2022. márc. 11. 00:56
 14/53 anonim ***** válasza:
89%

Nincs incel mozgalom, egy kupacnyi fotelhuszár van, akik fórumokon fröcsögnek, illetve évente 1-2 angolszász futóbolond, aki ennek okán lövöldöz egy kört, a többi meg istenként ünnepli pár hónapig.

A problémájuk része, hogy képtelenek bármiért tenni vagy kiállni, plusz ők is tudják, hogy a nézeteik névvel és arccal vállalhatatlanok és kib.szott kínosak. Hát innen szép nyerni.

2022. márc. 11. 01:06
 15/53 anonim ***** válasza:
97%
12) jaj hagyjuk már, ha varázsütésre eltűnnének ezek a munkások, akkor értelemszerűen megcsinálná az ilyen melókat a társadalom fennmaradó része - pont úgy, ahogy a nők is beálltak a gyártósor mellé, mikor a férfiak a feonton voltak.
2022. márc. 11. 01:08
 16/53 anonim ***** válasza:
100%
*fronton
2022. márc. 11. 01:09
 17/53 anonim ***** válasza:
10%

>Mi az incel mozgalom célja?

Egységes cél ugyan nincs, viszont én úgy gondolom, hogy határozottan fel kell lépnünk a többségi társadalom status quo-ja, és a kibírhatatlan brutális elnyomás ellen. Meg kell nézni, az incel ma már gyakorlatilag nálunk is szitokszóvá vált. A cinikus tömegek legyen szó bárkiről, aki egyértelműen kilóg valamilyen irányba a társadalomból (mentális betegek, hajléktalanok, melegek, munkanélküliek), egyből megtalálja a precedenst a gyűlölködésre és az ellenségkép legyártására.

Egyre többen vagyunk, és nem adjuk fel!

2022. márc. 11. 01:15
 18/53 anonim ***** válasza:
18%
Érdekes ez a fos oldal, nőkből lényegesen több tapló gyökér van, de itt valahogy mindig az "incel" a téma...
2022. márc. 11. 02:06
 19/53 anonim ***** válasza:
97%

Én incelféle vagyok, de nem értek egyet a szélsőségesekkek, akik gyilkolni, meg erőszakolni akarnak. Szerintem az is túlzás, hogy az állam oldja meg a problémát. A nők nem tárgyak, hogy szétosztogassák őket. Nem tudom, az ilyen eszméket hirdető incelek belegondoltak e abba, hogy ezek megvalósulása esetén az ő női rokonságuk is célkeresztbe kerülne.

Én azok közé az incelek közé tartozom, akik nem akarnak bántani senkit, csak megértésre vágynak. Lehet ezen gúnyolódni, önsajnálattal vádolni, de szerintem ez nem hiteles olyan emberektől, akiknek nincsenek problémáik a kommunikációval és a másik nemmel ismerkedéssel, így elképzelésük sincs, milyen lehet így élni. Aki tinédzserkora óta váltogatja a barátnőit és minden közegben társaságra lel, annak fogalma sincs, milyen az igazi magány. Így a kioktatása is annyit ér, mintha a gazdag kaviár után sírna egy hajléktalannak. Tudom, változtatni csak én tudok a dolgaimon, de sajnos egyáltalán nem tudom, hogyan kellene. Voltak próbálkozásaim, de hiába. Teljesen egyedül még megbízható visszajelzést sem kapok. A lányok levegőnek néznek, vagy bunkóznak, pedig semmivel sem provokálom ki. Egyszerűen ilyenek, hogy szeretnek belerúgni másokba. Mintha enélkül nem érezném magam elég rosszul a normális életre való képtelenségem miatt.

Tudom, hogy a szélsőséges incelek elítélendőek, de van ennek a történetnek egy másik oldala is, csak abba a magukat felsőbbrendűnek tartó nők és férfiak nem szeretnek belegondolni, mert nem viselnék el a gondolatot, hogy ők sem olyan hófehér lelkivilágúak, mint amilyennek mondják magukat.

2022. márc. 11. 06:54
 20/53 anonim ***** válasza:
13%
Aki azt állítja hogy nincs "mozgalom" annak javaslom hogy nézze meg az utolsó Dél-Koreai választások eredményét és magát a kampányt is. A fiatal férfiak 42%-a incelnek vallotta magát és meg is nyerte a választást egy antifeminista, női kiváltságjogokat ellenző jelölt,aki az egész kampányát erre a témára építette.
2022. márc. 11. 06:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!