Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ennyire nem tudok javítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ennyire nem tudok javítani a külsőmön, meg van esélyem, hogy lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

A szomorú igazság az, hogy nagyon előnytelen az arcom és bármivel is próbáltam javítani, amik vannak hibái, azok nyilván továbbra is a hibái lesznek.

Voltam 2 fodrásznál is és egyöntetűen azt mondták, hogy túl kevés a hajam, hogy igazán jól lehessen vágni, de ennek ellenére egész jól kihozták belőle a legtöbbet. Akkor úgy is éreztem, hogy javult az összkép, de később mégis az körvonalazódott jönnöm, hogy a lányoknál ez nem igazán hozott nagy változást.

Mit tudnék még csinálni?

Egyáltalán van még esély, hogy lesz valaha barátnőm?

2022. márc. 10. 19:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
Siránkozol csak vagy próbálkozol is?
2022. márc. 10. 19:28
 2/19 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem érdemes még próbálkozni, esetleg szépség és divat kategóriában töltsd fel a képedet, szemből-profilból és a testalaktodat pedig sport kategóriában, hogy ki milyen edzésformát javasol rá.

Ja, és a szakáll fazonnal is érdemes próbálkozni.

2022. márc. 10. 19:28
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Szoval elmentél fodrászhoz és mégse lett csajod.

Elég sok mindent kell még tanulnod az életben haver.

2022. márc. 10. 19:30
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Fel vagy készülve a kemény igazságra? Vége van. A nőknek csak az alfák kellenek, ha nem tartozol a nagyon kevesek közé, akik megnyerték a genetikai lottót, akkor akármit tehetsz, soha nem tudsz odaérni. Ha ezt belátod és erre rájössz, megváltozik az életed.
2022. márc. 10. 19:31
 5/19 anonim ***** válasza:
67%

#4 rosszul fogalmaztál, javitom:

"Fel vagy készülve a kemény igazságomra?"

2022. márc. 10. 19:36
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
# Incelke, ne takarózz azzal, hogy a nők gonoszak. Le kéne valamit tenni az asztalra, hogy kelljél valakinek is. Ja, az nem megy.
2022. márc. 10. 19:37
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

4-es:

És én mi vagyok, ha nőként messze nem nyertem genetikai lottón és mégis van párkapcsolatom?

2022. márc. 10. 19:38
 8/19 A kérdező kommentje:

Ja, azt meg elfelejtettem, hogy a ruhákkal is próbáltam javítani, kicsit stílusosan irányba elvinni az öltözködést.

Még amire gondoltam, hogy edzek keményebben és valahogy izmosabbá szeretnék válni.

Viszont továbbra is az arcomban látom az akadályt. Ott tényleg kifogytam az ötletekből.

4# Én már gondoltam erre is, hogy talán ez az élet nem a párkapcsolatokról fog szólni, talán lehet, hogy csak a következő életemben jöhet el.

2022. márc. 10. 19:38
 9/19 anonim ***** válasza:
11%

MIT TUDSZ NYÚJTANI? Mit tettél le az asztalra? Kedvenc kérdéseim :D

Mondják ezt az elborult gondolkodású szélsőséges feministák, akiket behülyített a mainstream, önálló gondolatuk pedig életükben nem volt :D Veletek tényleg sosem állnék szóba baszki.

2022. márc. 10. 19:39
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
nem csak a szép embereknek van párja, ezt nem vettétek még észre?
2022. márc. 10. 19:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!