Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tehetnéd, mit tennél annak érdekében, hogy összejöjjön amit szeretnél?
Feladtam az elveim. Lemondtam róla hogy valaha is összejön. Ezt tettem.
Komoly kapcsolatot kerestem, de csak igenyteleneket, öregeket, meg iq barmokat hozott a sors a net tarskerin, a jo pasik meg csak szexre mennek, vagy van nőjük stb.
Es nem is sokan írtak rám.
Igy lecseréltem az adatlapom es a rendes normalis egyszeru női fotomat lecseréltem egy vadabb szexibb fotómra, es nem komoly kapcsolatot jeloltem meg, hanem majd lesz valahogy csak ismerkedni vagyok itt típusút.
Na ekkor csőstől jöttek a levelek mindenféle pasitol. Jó pasiktol is.
Eleinte próbáltam a jo(azaz nekem tetsző)pasikkal normalisan ismerkedni meg komoly irányban, de több hetes normális cset után amikor már mertem reménykedni is hogy lehet leaz barátom végre, mégis a képembe vágták randira hívás helyett azt, nem e felmennék hozzá..
Es ezen a ponton adtam fel a társkeresést.
Ekkor viszont már magas szintű társ és férfi hiányom volt.
Igy aztán ujra regiztem ráirtam az elso szexkapcsolatot kereső de jo pasira hogy oké.
Na azota ő elakar venni feleségül🤣
Tessék. Igy lett meg a komoly kapcsolat azzal aki tetszik nekem.
(Csak épp menet közben én meg kiábrándultam és az ÉLETBŐL lett egy normális barátom, és komoly kapcsolatom. Amit mai napig is alig tudok elhinni! Nem győzi bizonyítani nekem, hogy valóban komolyan vesz, nem álmodom, higyjem már el. :))
Ha nem társkeresés lenne a kategória, hanem mondjuk zaklató extől szabadulás, akkor tudnék mit írni...
Azért hogy összejöjjön egy kapcsolat, nőként nem tudtam mást tenni, mint "jeleket küldtem" a kiszemeltnek, és ezt hosszabb-rövidebb idő után észre is vették, és az esetek többségében lett is belőle valami.
Amit szeretnék: stabil szexkapcsolat egy partnerrel, akivel kölcsönös és nagyon erőteljes a vonzalom, működik a kémia, a szex mennyiségileg és minőségileg is kielégítő.
Ami akadályoz: pocsék génállománynak köszönhető előnytelen, nem vonzó külső.
Ha tehetném, újra megszületnék, csak más felmenőktől. Nyilván nem tehetem, úgyhogy marad továbbra is az "apácaság", idestova 8 éve.
"nőként nem tudtam mást tenni, mint "jeleket küldtem" a kiszemeltnek"
Ööö..hozzá is lehet ám szólni 🤔🤔🤔
Nyilván nem füstjeleket küldtem a távolból :D. A jelekbe a kommunikáció formája is beketartozik, de ezt nem lehet igy leirni, mert minden ember, és helyzet más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!