Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen lépéseket tehetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lépéseket tehetnék annak az érdekében, hogy összejöjjön, és ne balul süljön el? /Lent/

Figyelt kérdés
Van egy lány (19), aki nemrég lépett ki egy 8 hónapos kapcsolatból. Hogyan érjem el azt hogy össze jöjjek vele? Nyomuljak rá, vagy hagyjam hogy feldolgozza a történteket, és csak legyek vele kedves?! Írjatok más variációt is ha tudtok, és ami jó is! :) Köszönöm! 22F
2010. máj. 10. 01:36
 1/2 anonim ***** válasza:

2 évvel fiatalabb vagyok mint te, de nekem az a tapasztalatom, hogy ez csajfüggő. Magam már összejöttem egy olyan csajjal, aki 1 évig járt a barátjával, szakítottak, aztán összejöttem vele, 1 hétig bírtuk...

De volt olyan aki 10 hónap után szakított a barátjával, összejöttem vele, aztán 2 éves kapcsolat lett belőle.

Szerintem erre nincs törvény, hogy várni kell-e vagy sem, csaja válogatja.

2010. máj. 10. 01:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Én azt javasolnám, hogy légy vele kedves, először csak barátkozz vele, beszélgessetek, ismerd meg, De ami fontos! hogy a kapcsolatáról ne kérdezd ne is hozd szóba!

Beszélj humoros érdekes dolgokról, vidámítsd fel, érd el hogy mosolyogjon ha meg tudod nevettetni vagy mosolyt tudsz csalni az arcára az pozitív dolog, és fontos a jelenlegi helyzetben.

Majd ha már többször beszélgettetek, és hajlik arra hogy néha veled legyen és keresi a társaságodat , és elmentek esetleg cukrászdába vagy csak sétálni vagy hazakíséred, akkor később már komolyabban is hajthatsz rá.

2010. máj. 10. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!