Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy egy 27éves pasi összejöjjön velem? (én16vagyok, lány)
hogy viselkedjek? az a korosztály milyen típusú lányokat szeret?:)
a válaszokat köszönöm előre is:)
Mit akarsz te egy 27 éves férfitől?
Kislány vagy még.
Minden lány azt hiszi érettebb a korosztályánál.
16F
Először is miért szeretnél összejönni egy felnőtt férfival? Mit várnál ettől a "kapcsolattól"?
Mert, ha azt hiszed, hogy egy ilyen idős férfi komolyan is akarna tőled valamit, akkor azt már most verd ki a fejedből. Ő már felnőtt, a felnőttek világában. Te pedig még gyerek vagy, maradj is a gyerek világban, ha nem akarod, hogy fájjon a szíved.
Ez a korosztály nem szereti a 16 éves lányokat.
Mindenesetre jó hatással van rájuk, ha van saját lakásod, jó állásod biztos fizetéssel, van saját autód, önálló vagy és nem esel kétségbe, ha a legdrágább étteremben neked kell fizetni a számla felét.
Imponál a többségnek, ha kiválóan főzöl, értesz a jó borokhoz, és tudod, mit milyen evőeszközzel illik enni.
Jó pont lehet, ha kész vagy a családapításra, értesz a gyerekekhez.
Nem utolsó szempont, hogy még neki is tudj a szexben újat mutatni, hónapokon keresztül.
Nagyjából ennyi.
Néhány 27 évesnek elég, ha odasúgod, hogy nincs rajtad bugyi, és hajlandó vagy azonnal le.opni, és belenyalsz a fülébe. Ebben az esetben max. két hét, amíg minden pózban kipróbál, és lapátra teszi a hamvas kis se.ggedet.
én 27 éves vagyok!
de tehetnél bármit akkor sem jönnék veled össze !
túl fiatal vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!