Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Milyen életmódbeli változtatás...

Milyen életmódbeli változtatásokat csináltatok annak érdekében, hogy összejöjjön a baba?

Figyelt kérdés

Másfél éve nem sikerül a teherbeesés. Dokik nem kapkodnak,eredményeim változóak. Most életmódváltáson gondolkodunk, mindent csak egészségesen. :-)

Ti miken változtattatok?

2019. aug. 17. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem inkább indulj el magán úton. Legalábbis én ezt tenném. Persze, az egészséges ételek nem tesznek rosszat neked se, de nem gondolnám ha elkezdesz sportolni stb akkor majd pikk pakk osszejön, ha 1.5évig semmi.
2019. aug. 17. 21:00
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Egyetértek az első válaszolóval viszont ha nekünk véletlen egybeesés is pont így történt. 😄 KB. 4 hónapja sportoltam heti 3-4x emellett természetesen oda figyeltem arra is mit eszek és mire igazán bele lendületem volna a "strand forma" csiszolásába lettem várandós pont másfél év próbálkozás után. 😄
2019. aug. 17. 21:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Voltam magánúton is, 2 dokinál is. Az egyik legyintett, hogy "óó, ciszta, nem kell vele foglalkozni!". Mondom mivan!? A második magándokinál úgy jártam, hogy volt egy kis hüvelyi panaszom. Elmondtam neki mi a helyzet, erre hasraütésszerűen írt fel kúpot+gyógyszert. 5 perccel később már a váróban voltam ismét. Mindezt 10 ezerért. Most körzetishez járok, ő sok vizsgálatra küld, csak egyszerre nem ír ki mindent, plusz sok a várakozási idő mindig. :-(
2019. aug. 17. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
96%

160g-os szénhidrát diéta, ami annyit takar, hogy figyeltem mikor mennyi és milyen felszívódású szénhidrátot eszem, de nem többet, mint 160g. Erre vannak tök jó kis appok. Én a fitnesspalt használom. Cukor, gyümölcs cukor is, fehér, nem teljes kiőrlésű liszt tilos!

Hallottam olyat, akinek a gluténmentes és cukormentes diéta segített. Ha pl pajzsmirigy autoimmun betegséged van.

Ne körzetishez járkálj, hanem menj el egy meddőségi klinikára, ott átfogóbban, specifikusan a gyerek kérdésre fókuszálve kivizsgálnak. Plusz keress egy nagyon jó endokrinológust!

2019. aug. 17. 22:15
 5/7 khniki ***** válasza:
95%
Fél év után Vegateaztre mentem. Végigcsináltam az ajánlott kúrákat, utána teherbe is estem.
2019. aug. 18. 06:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szénhidrát mentes életmód.
2019. aug. 20. 11:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. aug. 21. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!