Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chad társaim, ti hogyan élitek meg a chadséget?
Figyelt kérdés
Chad = olyan férfi, akinek van barátnője, mivel a nők csak a chadekre buknak.
Szóval, milyen érzés ehhez az elit körhöz tartozni? Mit gondoltok a leszakadó Nemchad rétegekről?
2022. márc. 10. 18:29
22/30 anonim válasza:
Nemrég láttam Chad -et, aki panaszkodott a fb Tinder csoportban, hogy újabban nem jönnek a matchek.. Én 2018 -ban jártam ezen a ponton. Kíváncsi vagyok, miben fog különbözni hozzám képest azok reakciója a piaci változásra, akik eddig megszokták, hogy bármit megkaphatnak bármikor.
23/30 anonim válasza:
"Ha a chadek az elit kör, akkor a párkapcsolatban élő férfiak (azaz a férfiak legalább 2/3 része) mind elitek?"
Aki a dagadt, 40 eves gyerekes anyukahoz beall beta baleknak, az nem elit, bocsi :)
37F incel
24/30 A kérdező kommentje:
#23 ők is csak a chad-ekkel állnak szóba, nem?
2022. márc. 11. 08:04
25/30 anonim válasza:
Az, hogy ok kivel akarnak leallni, es aztan kivel allnek le, az ket kulonbozo dolog :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
37F incel
26/30 anonim válasza:
"Aki a dagadt, 40 eves gyerekes anyukahoz beall beta baleknak, az nem elit, bocsi :)"
Tehát válogattok, nektek van túl magas igényeitek :)
27/30 A kérdező kommentje:
#26 azt én sem értem, hogy válogatnak, akkor az már nem önkéntelen, hanem önkéntes. ;)
2022. márc. 11. 09:34
28/30 FoxtrotLidérc válasza:
Jajjjjanyámborogassháthaelmúlok... 😆😆😆😆
29/30 anonim válasza:
"Tehát válogattok"
Nem, csak nem hagyjuk magunkat atverni....
37F incel
30/30 anonim válasza:
Attól mert egy randa bányarémet összeszedsz még nem leszel Chad😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!