Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » MEnnyire kérdőzejezitek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MEnnyire kérdőzejezitek meg egy férfi férfiasságát ha latin táncra jár?

Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 14:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
45%
Lehet megkövezni, de szerintem nem férfias. Emlékszem, mikor a szalagavatós tánctanárunk riszálta a csípőjét, mint egy csaj, hát...kösz, de nem.
2022. márc. 9. 15:49
 12/27 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem meg rohadt szexi, amikor egy pasi jól tud táncolni. Főleg a latin táncokat imádom, jók a zenék, a lépések, minden. Nálam mindenképp plusz pont lenne.
2022. márc. 9. 16:30
 13/27 anonim ***** válasza:
62%
Attól függ. Ha azért táncol, mert ez a hobbija, az rendben van. Ha azért jár ilyen helyekre, hogy majd ott biztos jobban lehet nőkkel ismerkedni, az nem annyira pozitív. Férjem egy elvált barátja 120 kg-val azért járt zumbára, meg ilyen helyekre, mert ott majd ő csajozni fog. És nyomult is az oda járó, nála 10-15 évvel fiatalabb lányokra, ami szerintem rohadt idegesítő, ha te kikapcsolódni, mozogni jársz ilyen helyre, nem azért, hogy egy 40 felé közeledő, szőrös, 120 kg-os, pasi nyomuljon rád.
2022. márc. 9. 17:10
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

13.

Én ugyanezt 50 körüli emberrel ismertem (anyám ismerőse), aki női aerobikra járt, csak ő nem csajozni, hanem "polgárpukkasztani", nála mindennaposak voltak az ilyen performanszok.

2022. márc. 9. 17:19
 15/27 anonim ***** válasza:
95%
#13 Azért legyünk képesek megkülönböztetni a kulturált ismerkedést az übergáz nyomulástól. Sok párt ismerek, akik táncos eseményen jöttek össze. Nem értem, miért lenne gáz, ha egy szingli illetőnél az is szempont egy tevékenység kiválasztásánál, hogy jó lehetőséget adjon az ismerkedésre.
2022. márc. 9. 17:21
 16/27 A kérdező kommentje:

Simán tetszenek ezek a táncok, nem csajozni mennék, pl salsa, batchata stb.

Jó nyilván elég jól néz ki ahogy a lányok nyomják, de jól érezni amgam mennék és tanulni :)

Eddig konditermi edzés volt nálam a mérvadó 6 éve, szóval kicsit új lenne a dolog, nem is vagyok valami laza mozgású :)

2022. márc. 9. 17:22
 17/27 anonim ***** válasza:
48%
Attól még SZÁMOMRA nem férfias, ha valaki csak azért csinál valamit, hogy nők közelébe legyen. A kérdező a saját, szubjektív véleményünket kérdezte, az enyém ez. De ha a kérdező a tánc miatt megy táncolni, az teljesen okés.
2022. márc. 9. 18:47
 18/27 anonim ***** válasza:
22%
a nép tánc gázabb..
2022. márc. 9. 23:58
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Imádnék egy olyan férfit! 😍Attól, hogy jól mozog, még lehet férfias.
2022. márc. 10. 08:55
 20/27 anonim ***** válasza:
79%
Most végigolvasva a hozzászólásokat, hozzátenném, hogy a tánc valóban jó alkalom az ismerkedésre. A (15 évvel fiatalabb) csajokra nyomulni bármilyen fórumon gusztustalan.
2022. márc. 10. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!